GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Αχ! Βρε Φανουράκη Μανώλη ... "Χλεύαζε" όσο θέλεις... Δώστε όμως τα στοιχεία όπως οφείλετε για τη ΔΗΚΕΞ!

   *Αχ....Βρε.....Φανουράκη Μανώλη....Αυτόν τον βουλευτή που εσύ σήμερα χλευάζεις και υβρίζεις, παρακαλούσε ο "δικός σου Δήμαρχος"...

  

*Αχ....Βρε.....Φανουράκη Μανώλη....Αυτόν τον βουλευτή που εσύ σήμερα χλευάζεις και υβρίζεις, παρακαλούσε ο "δικός σου Δήμαρχος" επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να του "λύσει" τα προβλήματα των επιχειρήσεών του!!! 

Παρέμβαση στο θέμα ΔΗΚΕΞ-Φανουράκη που έφτασε πλέον στη Βουλή των Ελλήνων, έκανε με δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Παχάλης Λύρατζης.

Αυτούσια η δήλωσή του, που είναι ανάλογη του "ύφους" του πρώην Προέδρου της ΔΗΚΕΞ, εκκαθαριστή του ΦΥΣΙΣ και νυν αντιδήμαρχου επί των  Οικονομικών Δήμου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη. 

ΑΥΤΟΥΣΙΑ η δήλωση του Πασχάλη Λύρατζητης ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ  για ΔΗΚΕΞ-ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ:

“Αχ  Φανουράκη...Γυρολόγε κομμάτων και παρατάξεων...Κατανοητή και η αμηχανία αλλά και η αδυναμία σου να «εξηγήσεις», την ένοχη σιωπή σου και να προσπαθείς να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα με χλευασμούς και άλλα...λόγια ν’ αγαπιόμαστε, επιχειρώντας να εξηγήσεις τα...ανεξήγητα

Tουλάχιστον "βρείτε" αναμεταξύ σας, αφού  ο Δήμος μας παραπέμπει σε ..."κύκλους του Δήμαρχου Τσέπελη" κι τελικά οι .."κύκλοι" αποιδεικνύονται γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Φανουράκης...Μανώλης!

Ερώτημα ένα και απλό. Πως είναι δυνατόν να παραβιάζει τους Νόμους ο Δήμος Σας, και να μην απαντάτε στις ερωτήσεις των δημοτικών παρατάξεων ή κάθε φορά που ενοχλεί μια ερώτηση ενός βουλευτή ή μιας δημοτικής παράταξης να καταφεύγετε σε ύβρεις, χλευασμούς και «φτηνές πλακίτσες»...!

Ε, μήπως πριν σκεφτείς να μας ξαναστείλεις μηνύματα στα...κινητά μας, κάθε φορά που κάτι «δεν σας βολεύει...» ή «εισβάλει» κάποιος οπαδός σας το γραφείο του Δημάρχου Σα και τον "περιποιείται"...." ή θέλεις να «καρφώσεις» κάποιον εσωτερικό σου αντίπαλο; Μήπως όντως θα πρέπει να  κόψεις  του...παλιμπαιδισμούς σου; Γιατί ακόμη κι ένας Δήμαρχος σαν τον Τσέπελη, θέλει να αποδείξει οτι αυτός διοικεί το Δήμο κι οχι ... "οι κύκλοι" ή "οι ομάδες διοίκησης" και πόσο μάλλον ένας Φανουράκης που τον "περιμάζεψε" και δεν είναι τώρα άνεργος;  

Όχι για αλλαγή, αλλά για να σε πάρουν και λίγο στα σοβαρά....γιατί δυστυχώς όλοι πλέον σε ξέρουν!  Και το χειρότερο για σένα...καλύτερα απο όλους σε ξέρεις ο Δήμαρχός Σου! Αυτός που πρώτος εσύ επί χρόνια κατέγγελνες εντός και εκτός Δήμου...

Σε μάθανε όλοι....Και ως Φανουράκη και ως δημοτικό σύμβουλο και ως  «εκκαθαριστή» αλλά και ως αντιδήμαρχο απευθείας αναθέσεων με όψιμους «υπερασπιστές» μάλιστα αυτούς που επί χρόνια σου τα «έσερναν»...! Μέχρι κάποια στιγμή δεν θα μπορείς να τους "εξ-ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ" όλους και τότε...θα στην κάνουν "γυριστή"...

Έτσι για αλλαγή, στα λέω...

Αφήστε λοιπόν τα νταϊλίκια και δώστε λοιπόν ως Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Ξάνθης  τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που σας ζήτησε μια δημοτική παράταξη και ένας βουλευτής με ΑΝΑΦΟΡΑ  στη Βουλή των Ελλήνων όπως κάνουν στους άλλους Δήμους της χώρας και όπως οφείλετε να κάνετε  κι εσύ και η κυρία  Πόπη Τζανόγλου αλλά και ο κύριος Μανουσάκης και οι εκκαθαριστές.

Και μετά μπορείς και εσύ αλλά και οι ....«κύκλοι» σου,   να συνεχίσετε τους χλευασμούς και τους ...«παλιμπαιδισμούς» σας μια κατάφερες να μάθεις κι αυτήν την λέξη .

Άσε λοιπόν τα ..άχ και  βαχ...βρε Φανουράκη.. Γιατί ποιός ξέρει για να "παραμιλάς" έτσι, τι "σε καταδιώκει" μέσα σου....γιατί χωρίς να θέλω να υπερασπίσω κανέναν, χλευάζεις και υβρίζεις τον πρώτο σε ψήφο βουλευτή του Νομού στον οποίο ο "δικός σου" Δήμαρχες προσέτρεχε και παρακαλούσε να  τον βοηθήσεις...αχ βρε Φανουράκη Μανώλη...

Πασχάλης Λύραζης 

Δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

Υ. Γ. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων...όντως είσαι ο γνωστός  Μανώλης Φανουράκης, ένας και μοναδικός,  οπότε όλα τα άλλα περιττεύουν!  

Κι αντί άλλων σχολίων, σου αφιερώνω τα παρακάτω απο τα τοπικά ΜΜΕ, με την υπογραφή του τότε πρωτοκλασσάτου Ηλία Βασιλούδη της παράταξης Πούλιου-Ξυνίδη:

«ΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ. 3 Ιανουαρίου 2012 στις 1:03 π.μ.:  Δεν έχω τίποτε με τις όμορφες γυναίκες χριστιανές και μουσουλμάνες,τουναντίον, έχω όμως με την σεξιστική κοινωνία του life style, με τους διαγωνισμούς playmate και όλους τους θεσμούς που χρησιμοποιούν το γυναικείοσώμα σαν διαβατήριο για καταξίωση και ανέλιξη.
Το πρόβλημα είναι η «ωραιοποιήση» της ομορφιάς και όχι η ομορφιά. εξάλλου αυτή  μπορεί να κρύβεται παντού και στα πιο άσχημα…".
 

Και η  κατάληξη: 

"Αυτά έγραφα το 2012 και υποστήριζα απο παλια, όταν ακόμη ξοδεύαμε  5000  ευρώ για βασίλισσες (φτάσαμε στο καρναβάλι τους ενoς εκατομμυρίου και 8000 χιλ ευρώ!!). Eνας αντίλογος υπήρχε, οτι μας προβάλλει από τα ΜΜΕ.  Φέτος ουτε αυτο δεν πετυχαμε και αυτή αλλά και ο κ Νεζος μας τίμησαν δια της σιωπής.  Ηλίας Βασιλούδης"

Ακολούθησε το thrakitoday.com στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια