GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζένια Σολδάτου: «Μου έστειλαν μήνυμα να συμμετάσχω σε πάρτι με όργια»

  Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί έναντι χρηματικού ποσού μίλησε η πρώην παίκτρια του «Power Of Love», Ζένια Σολδάτου.

 


Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί έναντι χρηματικού ποσού μίλησε η πρώην παίκτρια του «Power Of Love», Ζένια Σολδάτου.

Όπως σχολίασε, αφότου βγήκε από το παιχνίδι, ένας νεαρός μέσω Instagram είχε επικοινωνήσει μαζί της, τον οποίον δεν τον ήξερε, και της είχε πει ότι τη θέλει για μια δουλειά σε πάρτι σε μια βίλα, στο οποίο γινόταν όργια, με ανταλλαγές ζευγαριών.

Μάλιστα, της είπε ότι θα υπέγραφε ένα συμβόλαιο, το οποίο θα τη δέσμευε από το να αποκάλυψε τα ονόματα όσων θα ήταν εκεί, αλλά και το τι είχε γίνει.

«Πριν δέκα μέρες έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram αρχικά αν θέλω να βγω στην τηλεόραση. Έλεγε ότι είναι ο άνθρωπος άνθρωπος ο οποίος μπορεί να βάλει κορίτσια είτε σε καμία εκπομπή είτε γενικά στην τηλεόραση.

Στην πορεία μου είπε ότι ψάχνει κορίτσι για να το συνοδεύει σε VIP πάρτι εντός και εκτός Ελλάδας και σε fashio show.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση λοιπόν σε αυτό το μήνυμα είναι ότι στο τέλος μου έλεγε ότι εάν δεν με πιστεύεις μπορείς να ρωτήσεις την τάδε, ένα όνομα από το τάδε ριάλιτι.

Μου έδωσε ένα όνομα από μία κοπέλα από ένα πολύ γνωστό ριάλιτι και μου είπε μπορείς να ρωτήσεις αυτή ότι αυτά που λέω ισχύουν», δήλωσε.

Τέλος, η Ζένια Σολδάτου κάλεσε όλες όσες τους έχουν συμβεί αντίστοιχα περιστατικά να βγουν να μιλήσουν, για να προστατευτούν όλα τα κορίτσια, τα οποία «μπορεί να μην έχουν καταλάβει ακόμα πώς λειτουργεί αυτό».

«Τις επόμενες μέρες μου έκανε εντύπωση ότι το ίδιο μήνυμα έστειλε το ίδιο μήνυμα από τον ίδιο άνθρωπο και στην κολλητή μου στην Κατερίνα που είμαστε μαζί στο ριάλιτι», κατέληξε.

Ακολούθησε το thrakitoday.com στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια