GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΔΗΜΑΡΧΟΣ Τσέπελης: Κλειστά τα σχολεία σε Σταυρούπολη , ανοιχτά σε πόλη-Κιμμέρια με φουλ ... καλοριφέρ απο σήμερα!

  *Ο Δήμαρχος Τσέπελης έδωσε εντολή τα ... καλοριφέρε να ανάψουν απο σήμερα σε όλα τα σχολεία, γιατί λεφτά.... υπάρχουν (!), ξεχνώντας οτι σ...

 

*Ο Δήμαρχος Τσέπελης έδωσε εντολή τα ... καλοριφέρε να ανάψουν απο σήμερα σε όλα τα σχολεία, γιατί λεφτά.... υπάρχουν (!), ξεχνώντας οτι σύμφωνα με τα μέτρα του Υπουργείου Παιδείας, οι αίθουσες και τα παράθυρα θα πρέπει να ανοίγουν λόγω του covid-19 και να ... αερίζονται! 

Με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 δε θα λειτουργήσουν: το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο και Λύκειο Σταυρούπολης, καθώς και το Νηπιαγωγείο Δαφνώνα.

Αντίθετα θα είναι ανοιχτά κανονικά στη πόλη, το Δροσερό και τα Κιμμέρια. 

Ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξάνθης θα ανοίξουν τα καλοριφέρ από απόψε το βράδυ, ώστε να αντιμετωπιστεί το ψύχος που παρατηρείται τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης που καταλήγει ως εξής:

Οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί από το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίδα» το επόμενο διήμερο.

(.σ.σ.  Επειδή δεχτήκαμε πολλές διαμαρτυρίες γονέων, διευκρινίζουμε οτι οι συγκεκριμένες αποφάσεις ανήκουν στις αρμοδιότητες των Δημάρχων, ενώ πέρα απο τα αναμένα καλοριφέρ ..... όλη τη νύχτα -λεφτά υπάρχουν, κάποια στιγμή ο Δήμαρχος Τσέπελης ήθελε να αγοράσει και το βενζινάδικο του Χαραλαμπίδη...- σημειώνουμε οτι τα παράθυρα λόγω του covid-19 στις αίθουσες θα πρέπει να αερίζονται τις πρωινές ώρες συχνά... Βέβαια όταν ο δήμαρχος της πόλης είναι απόφοιτος δημοτικού, λογικό είναι να αντιμετωπίζει και το θέμα αυτό με την δική του παιδεία και λογική...)

Ακολούθησε το thrakitoday.com στο Google News για να ενημερώνεσαι άμεσα για όλες τις ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια