GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς από πολλά κρούσματα κορωνοϊού

  Σημαντικές απώλειες σε εργατικό δυναμικό καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Ελλάδα λόγω της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων...

 


Σημαντικές απώλειες σε εργατικό δυναμικό καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Ελλάδα λόγω της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες προσβεβλημένους από τον ιό, προφανώς βρίσκονται και άνθρωποι – κρίκοι της εργατικής αλυσίδας και ήδη κύκλοι στη μεταποίηση και της βιομηχανίας αναφέρουν ότι με δυσκολία βγαίνουν πλέον οι βάρδιες ενώ κύκλοι του εμπορίου τονίζουν «προς το παρόν τα καταφέρνουμε εκ των εν όντων. Κόβουμε τα ρεπό υγειών υπαλλήλων , κάνουμε αντικαταστάσεις. Αν τα κρούσματα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες θα βρεθούμε σε αδιέξοδο. Πολλά μικρά καταστήματα τα οποία λειτουργούν με τον ιδιοκτήτη και ένα άτομο προσωπικό, ίσως αναγκαστούν προσωρινά να κλείσουν.»

Προβλήματα αντιμετωπίζει και η εστίαση. Επιχειρηματίας με τρία καταστήματα εστίασης ανέφερε ότι λειτουργεί με μείον δέκα άτομα προσωπικό εξαιτίας των κρουσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια