GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ 48ωρου. Λαθρεμπόριο καπνού, κλοπές αυτοκινήτων και...κινητών, διακίνηση λαθρομεταναστών

Σύλληψη 3 ημεδαπών στην Αλεξανδρούπολη για λαθρεμπόριο καπνού με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.   


Σύλληψη 3 ημεδαπών στην Αλεξανδρούπολη για λαθρεμπόριο καπνού με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.  

Συνελήφθησαν την 28-1-2022 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, τρείς (3) ημεδαποί,  διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκεσε κατάστημα τους και στις οικίες τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 145 πακέτα τσιγάρων, για τα οποίαδεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Συνελήφθη αλλοδαπός τροχοφόρου στο δρόμο  Φαναρίου-Αρωγής να οδηγεί χωρίς δίπλωμα κλεμμένο αυτοκίνητο.

            Συνελήφθη την 28-1-2022 το μεσημέρι, στην Επαρχιακή  οδό Φαναρίου – Αρωγής από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης,  ενώ  προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 23-1-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής στο δρόμο Ορμενίου-Αρδανίου ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη την (28-1-2022) το απόγευμα, στην Εθνική οδό Ορμενίου - Αρδανίου πλησίον του οικισμού Λύρας Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς,  ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκανένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Δοξάτο  Δράμας ...πεζός, για κλοπή τροχοφόρου και πρόσκρουση με πινακίδα! Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα!

            Συνελήφθη την 29-1-2022 το βράδυ, σε οικισμό της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να κινείται πεζός κατόπιν πρόσκρουσης του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε σε ρυθμιστική πινακίδα κυκλοφορίας, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από έτερο οικισμό της Δράμας, ενώ προέκυψε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και ότι σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για παρόμοια αδικήματα. Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου. 

Σύλληψη ημεδαπής  στη Δράμα για κλοπές δυο κινητών!

            Συνελήφθη την 29-1-2022 το μεσημέρι στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, μία ημεδαπή, η οποία προηγουμένως είχε αφαιρέσει με τη μέθοδο της απασχόλησης δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων από δύο καταστήματα της πόλης, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια