GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Super League 2: Κάκιστος ο ΑΟΞ, έχασε 4-0 απο την ΑΕΛ - "Μικροεπεισόδια" με Κούγια, αποβλήθηκε ο Τσαλίκης....! (φώτο)

Φάνης Ουζουνίδης και Ανδρέας Γκλαβίνης βρέθηκαν στο γήπεδο της Λάρισας από τη διοίκηση, ενώ στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν 15-20 φίλαθλοι τη...


Φάνης Ουζουνίδης και Ανδρέας Γκλαβίνης βρέθηκαν στο γήπεδο της Λάρισας από τη διοίκηση, ενώ στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν 15-20 φίλαθλοι της Ξάνθης. 

Με 4-0 συνετρίβη σήμερα ο ΑΟΞ στη Λάρισα απο την ΑΕΛ, πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η  ομάδα της Ξάνθης εμφανίστηκε "φοβισμένη" στον αγωνιστικό χώρο και σε τίποτα δεν θύμισε την προηγούμενες εμφανίσεις της, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν και εντάσεις του Αλέξη Κούγια με τον πάγκο της ομάδας που είχαν ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλλει τον Κώστα Τσαλίκη με κόκκινη κάρτα 

Οτι και να πει κανείς για τη σημερινή απερίγραπτη Ξάνθη, είναι λίγο. Ήταν απαράδεκτη η εμφάνισή της και το αποτέλεσμα δυστυχώς ήταν απολύτως δίκαιο! 

Σημειώνεται οτι στο παιχνίδι σημειώθηκαν μικροεπεισόδια με πρωταγωνιστή τον Κούγια που προκαλούσε συνεχώς τον πάγκο της ομάδας μας κι είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του Κώστα Τσαλίκη απο τον πάγκο, της Ξάνθης αλλά και του μεγαλομέτοχου της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που προκάλεσε τα επεισόδια.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  

Την πρώτη του ήττα το φετινό πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 γνώρισε ο ΑΟ Ξάνθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, μετά το 4-0 από την ΑΕΛ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι με τον Όγκμποε να σκοράρει τρεις φορές (26′, 51′, 64′) και τον Τσουμάνη στο 88′  διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα ήταν εμφανώς καλύτεροι και άξιζαν της νίκης τους.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά παρέμεινε στους 22 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 5/1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης (Βρούζος – Μηνούδης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας). Κάτω του μετρίου.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος 6, Μπέρτος 8, Αμπούντ Ομάρ 6, Ηλιάδης 5, Γκοτζαμανίδης 6, Παπαγεωργίου Θ. 7, Κολομπίνο 6 (86′ Μαυριάς), Γιάκος 6 (79′ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς 6 (69′ Γλυνός), Όγκμποε 7 (86′ Τσουμάνης), Ακούνια 7 (86′ Νίνο).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ίτσο 3, Παπάζογλου 2, Φαζός 3, Τζανακάκης 3 (56′ Δεληγιαννίδης 3), Πολίμος 4, Θυμιάνης 3 (56′ Δόρης 3), Gomez 4, Πλατέλλας 2 (46′ Κρητικός 3), Γκινσάρι  2 (56′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος 3, Ιμπραΐμι 3  (79′ Δημητριάδης Τ. 2)

 








Δεν υπάρχουν σχόλια