GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

NEXT tv: Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή "Άσπρο-κόκκινο", η ΑΕΛ θα δώσει εισιτήρια στους XanthiFans!

  Παραμονές του αγώνα της ΑΕλ με τη Ξάνθη, ο Κούγιας αποδέσμευσε 5 ποδοσφιαριστές!!! Επίθεση σ' αυτούς που πολεμάν την ομάδα τους!

 

Παραμονές του αγώνα της ΑΕλ με τη Ξάνθη, ο Κούγιας αποδέσμευσε 5 ποδοσφιαριστές!!! Επίθεση σ' αυτούς που πολεμάν την ομάδα τους!

Στην εκπομπή "Άσπρο κόκκινο" του Δημήτρη Αντωνιάδη, φιλοξενήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας για το παιχνίδι της Τετάρτης (14.45 θα το μεταδώσει η  ΕΡΤ3) στη Λάρισα. 

Όπως είπε ο Αλέηξης Κούγιας, σε μια συζήτηση ήρεμη και φιλική, με χαρά θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ τους 30-40 XanthiFans που θα βρεθούν στο πλευρό του ΑΟΞ με δωρεάν εισιτήρια στο παιχνίδι της Τετάρτης, με την ευχή "να κερδίσει η καλύτερη ομάδα..."

Ο Νίκος Κεχαγιάς έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός του Rachid ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι διαιτητές 

ΑΕΛ-Ξάνθη

Διαιτητής: Πολυχρονής (Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

Και οι ειδήσεις απο το αντίπαλο στρατόπεδο. 

Έλυσε το συμβόλαιο με 5 (!!) παίκτες η ΑΕΛ πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη!

Πέντε παίκτες αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΛ με την έλευση του Παναγιώτη Γκουτσίδη, πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ξάνθη την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για τους Μαξιμένκο, Μπαντιμπαγκά, Ταχάρ, Παρτάλη και Συμελίδη, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τις επόμενες ημέρες αναμένονται να δοθούν και άλλοι παίκτες δανεικοί, ώστε να μικρύνει ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

Από τους παίκτες που αποτελούν παρελθόν μάλιστα, ο Μπαντιμπαγκά είχε ξεκινήσει βασικός στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ ο Ταχάρ είχε έρθει από τον πάγκο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Η ΑΕΛ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές MaκsymenkoBadibangaTahar, Πατράλη και Συμελίδη να λυθούν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια συνεργασίας τους με την ΠΑΕ.

Ήδη έχουν λυθεί τα συμβόλαια Συμελίδη, Πατράλη.

Επίσης τη Δευτέρα  λύθηκε το συμβόλαιο του Tahar, ενώ σήμερα αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαια με ΒadibangaMaκsymenko λόγω υποχρεώσεων των εκπροσώπων τους.

Αυτονόητο είναι ότι όλοι όσοι έλυσαν και θα λύσουν τα συμβόλαια τους θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους έως τις 31/12/2021, όπως απαιτεί η διαδικασία της αδειοδότησης.

Με αυτές τις εξελίξεις μειώνεται ο αριθμός των υπαρχόντων στο ρόστερ ποδοσφαιριστών από τους 35 στους 30, και τις επόμενες μέρες θα μειωθεί ακόμη περισσότερο με την παραχώρηση ορισμένων νεαρών ως δανεικών, ώστε με τους 4 τερματοφύλακες να περιοριστεί το ρόστερ στους 26 ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης εκ των οποίων 23 θα είναι Έλληνες και 3 αλλοδαποί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο όλους τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν τόσο για την προσφορά τους στην ομάδα όσο και για το ήθος τους.

Τους ευχόμαστε κάθε επιθυμία στην ζωή τους σε ότι και αν επιδιώκουν.

Οι στόχοι της ΑΕΛ για την τρέχουσα περίοδο είναι γνωστοί:

Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο που αγωνιζόμαστε και

Ο δεύτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός ελληνικού ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές με 3ετή, 4ετή και 5ετή συμβόλαια ανάλογα με την ηλικία τους.

Οι γνωστοί στην Λάρισα που ξυπνάνε και κοιμούνται για το πως θα προκαλέσουν κακό στην ΑΕΛ, διακινούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναφέροντας διάφορα ονόματα και μοιράζοντας τίτλους και θέσεις, αφού λόγω της ελλείψεως πλέον πληροφορήσεως για το τη συμβαίνει στα γραφεία και στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, εκθέτοντας διάφορα ονόματα και μοιράζοντας θέσεις, είτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε στη διοίκηση, ελπίζοντας ότι κάποιο από αυτά τα ονόματα τελικώς θα εργαστεί στην ΑΕΛ, αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από fakenews.

Η θέση του αποκλειστικά υπευθύνου όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ έχει κλειδώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη την Τετάρτη 29/12/202.

Επίσης εδώ και εβδομάδες έχει κλειδώσει η ιδιαίτερα κρίσιμη θέση του διευθυντού marketing και δημοσίων σχέσεων, ο οποίος θα γίνει συγχρόνως και μέλος του Δ.Σ., θα έλθει από την Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση στη Λάρισα τις επόμενες μέρες και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το διαφημιστικό κομμάτι, το ραδιόφωνο και την μπουτίκ της ΑΕΛ σε συνεργασία με τους κ.κ Καλογιάννη, Αναστασίου, Γκατζούλη και βεβαίως τον κ. Χριστακόπουλο.

Το ίδιο πρόσωπο θα είναι και ο αποκλειστικά υπεύθυνος  και των ομάδων U20 και U17 της ΑΕΛ, αφού θα εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο στην θέση του, συνεργαζόμενος με τον παλιό ποδοσφαιριστή και διοικητικό στελέχος κ. Κώστα Κοταρέλα ο οποίος πλέον θα ασχολείται αποκλειστικά με τις ομάδες Νέων.

Τις επόμενες μέρες θα ορισθεί η ημερομηνία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΛ, όπου και θα ενταχθούν στο Δ.Σ της ΑΕΛ και τα νέα μέλη που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια