GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τουρκικό κόμμα DEB σε Δένδια: «Εμείς είμαστε οι ...πραγματικοί εκπρόσωποι της μειονότητας»! Η θέση του "Μ"!

* Η ΘΕΣΗ του "Μ": Την Εθνική πολιτική Ντόρα μου δεν την χαράσσουν ούτε οι Διακομματικές Επιτροπής για τη Θράκη, ούτε η πρώην ΥΠΕ...


*Η ΘΕΣΗ του "Μ": Την Εθνική πολιτική Ντόρα μου δεν την χαράσσουν ούτε οι Διακομματικές Επιτροπής για τη Θράκη, ούτε η πρώην ΥΠΕΞ; Αλλά ο Πρωθυπουργός και ο καλύτερος ΥΠΕΞ των τελευταίων χρόνων που ακούει στο όνομα  Νίκος Δένδιας! 

Την αντίδραση του τουρκικού κόμματος DEB (ΚΙΕΦ), προκάλεσε η συνάντηση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια με τους Τοποτηρητές Μουφτήδες της Θράκης, σε κοινό δείπνο με τους Μητροπολίτες την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Και το πρωτοσέλιδο του "Μ" που ξεκαθάριζε προς πάσα κατεύθυνση, εντός των συνόρων (Ντόρα Μπακογιάννη και όχι μόνο...), στην Διακομματική Επιτροπή για τη Θράκη, αλλά και εκτός των συνόρων, δηλαδή στην Άγκυρα. 

 Έτσι με αφορμή το μήνυμα του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, ότι «η Θράκη είναι ένα παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων, αλληλοσεβασμού και ενότητας», το Τουρκιο DEB χαρακτηρίζει τους Τοποτηρητές Μουφτήδες ως «ανθρώπους που δεν γίνονται αποδεκτοί από τη μειονότητα» και καλεί τον Νίκο Δένδια σε διάλογο με «τους πραγματικούς εκπροσώπους της μειονότητας»!!!! 

Δηλαδή το γνωστό μοτίβο...! Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ατυχή -δυστυχώς ορισμένα πράγματα πρέπει να γράφονται και να λέγονται - "νομιμοποίησή" τους  απο Ντόρα και  Διακομματική, την οποία ευθύς εξ' αρχής μόνο ο ΜΑΧΗΤΗΣ Θράκης κατήγγειλε δυστυχώς ,.σχολιάζοντας καθαρά και σταράτα, "|τι δουλειά είχαν και έχουν τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ντόρα, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Σία στην Διακομματική Επιτροπή; 

Όταν την Εθνική πολιτική της χώρας χαράσσουν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καλύτερος ΥΠΕΞ τουλάχιστον της τελευταίας 40ετίας;;; Ο Νίκος  Δένδιας; Κι ουχί φυσικά οι πρώην ΥΠΕΞ! Ντόρα,  ΓΑΠ, Ευριπίδης κλπ

Ιδού και θρασύτατη ανακοίνωση του  γνωστού επιχορηγούμενου απο τον Ερντογάν Τουρκικού κόμματος DEB: 

«Αγαπητέ Υπουργέ, κατά την επίσκεψή σας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης, η συνάντησή σας με ανθρώπους που διορίσατε, χωρίς να συμβουλευτείτε τη μειονότητα, που δεν γίνονται δεκτοί από τη μουσουλμανική τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης και που δεν έχουν τα προσόντα ως θρησκευτικοί ηγέτες, για τα προβλήματα της μειονότητάς μας, δεν μπορούν να σας οδηγήσουν σε λύση. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι απαραίτητο να επιδείξετε την απαραίτητη πολιτική βούληση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μειονότητα και ότι πρέπει να ξεκινήσετε διάλογο με τους πραγματικούς εκπροσώπους της Μειονότητας στην πορεία προς αυτό», αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια