GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίσκεψη στο Δήμο Μύκης του κ. BrianBreuhaus, Διπλωματικού Υπαλλήλου του Πολιτικού Τμήματος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στηνΑθήνα

  Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Μύκης ότι,σήμερα 01 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη επισκέφτηκε το Δήμο μας ο διπλωματικός υπάλληλος του...

 


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ανάμεσα στον κ.Breuhaus,τον Δήμαρχο Μύκηςκαιτους εκπροσώπους του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του εκπροσώπου, όπως θέματα μετανάστευσης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών.Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής και του δήμου μας, ο οποίος αποτελείται αμιγώς από μειονοτικό πληθυσμό.

Επισημάνθηκεη άψογη συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση και η άμεση ανταπόκριση αυτής σε επείγοντα ζητήματα,ειδικότερασε αυτά που αφορούν την πανδημία και σε τακτικά θέματα όπως αυτά της συμμετοχήςκαι της ένταξης σε προγράμματα ανάπτυξης. Παράλληλα διατυπώθηκαν τα μειονοτικά ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της μειονότητας. 

Επίσης έγινε αναφορά σε θέματα που αφορούν την παιδία, την ανεργία, την μετανάστευση, τον ιαματικό τουρισμό και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Μύκης

Ριτβάν ΝΤΕΛΗ ΧΟΥΣΕΪΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια