GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απογραφή τέλος: Τι θα γίνει με όσους δεν πρόλαβαν

  Χθες το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η προθεσμία που είχε δώσει η ΕΛΣΤΑΤ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική διαδικασία της απογρ...

 


Υπενθυμίζεται ότι είχε δοθεί παράταση έως τις 13 Δεκεμβρίου για όσους επιθυμούσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά.

Όσοι δεν κατάφεραν μέχρι και τα μεσάνυχτα να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, θα απογραφούν το επόμενο διάστημα από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.

Η ΕΛΣΤΑΤ προετοιμάζεται να γίνει το δεύτερο στάδιο της απογραφής μέσω αποκεντρωμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η έξαρση των κρουσμάτων δεν επιτρέπει αυτή την περίοδο να προχωρήσει η διαδικασία με φυσική παρουσία των απογραφέων και όπως όλα δείχνουν όσοι δεν προλάβουν την αυτοαπογραφή θα απογραφούν τηλεφωνικά.

Η εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης ήταν και ο λόγος που δόθηκε αρχικά η παράταση, ωστόσο ενδεχόμενο νέας προθεσμίας αποκλείεται κατηγορηματικά.

«Ο λόγος που δώσαμε την παράταση αυτή ήταν κυρίως εξαιτίας της αβεβαιότητας για την εξέλιξη της πανδημίας, αν θα μας επιτρέψουν δηλαδή, οι συνθήκες να πάμε στα σπίτια των πολιτών και να τους απογράψουμε» είχε δηλώσει ο Θάνος Θανόπουλος ενώ είχε ξεκαθαρίσει κατηγορηματικά πως «δεν θα υπάρξει άλλη παράταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια