GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσφορά της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας , το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα των ηλικιωμένων στη μονάδα φροντίδας της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.

Με ανάρτηση στο διαδύκτιο η διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης, έκανε γνωστό πως το Χριστουγεννιάτικο Γε...

Με ανάρτηση στο διαδύκτιο η διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης, έκανε γνωστό πως το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα των ηλικιωμένων είναι προσφορά της ΠτΔ κυρίας Σακελλαροπούλου σε ένδειξη τιμής προς την Τρίτη ηλικία. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε οτι έχουμε τη μεγάλη τιμή η ΑΕ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, να προσφέρει το γεύμα των Χριστουγέννων στους ηλικιωμένους της Μονάδας μας ως ένδειξη προσφοράς και σεβασμού προς την Τρίτη ηλικία.

Το μενού της ημέρας θα επιμεληθούν οι Chef-εκπαιδευτές, Θόδωρος Σώρρος και Γιώργος Κοντογιαννίδης με τη βοήθεια των σπουδαστών τους απο το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης.

Το γεύμα των Χριστουγέννων θα ευλογήσει με τη παρουσία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια