GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατί η Σοφία Ψωμά ψεύδεται ασύστολα , γιατί ο Φανουράκης «έκρυψε» σκόπιμα την ημερομηνία "παραίτησής" της...

  *Το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Ξάνθη Ανδρέα Γκλαβίνη, τον γνωρίζω καθόλου, έως... ελάχιστα! Κάποτε ήταν «κολλητός» με τον Βασίλη Τοροσίδη αλλά ...

 


Τώρα για ποιο λόγο ο mr .....«Ζω για να ποντάρω» Μανώλης  Φανουράκης έχει τώρα εμμονές μαζί του –παρά τα συνεχή like (!) της ξαδέλφης του της Ρίας Γκλαβίνη, η απάντηση είναι γνωστή και την ξέρουν όλοι!!!

-Ζήλεια και φθόνος, γιατί η ΠΑΕ Ξάνθης έβαλε στο Διοικητικό της συμβούλιο τον Ανδρέα Γκλαβίνη –μέχρι και τον... Τζάτζο έβαλε!- όχι όμως τον ίδιο τον Φανουράκης ! Όπως έχω γράψει και πει πολλές φορές!!!

-Το αφελές  ερώτημα. Ποια ομάδα (σ.σ. Ακόμη κι ο Λεύκιππος Ξάνθης...), θα έβαζε στο Διοικητικό της συμβούλιο τον Φανουράκη; Ούτε καν η ... Ελπίδα Γενισέας και πόσο μάλλον ο.... Άγιος Αθανάσιος Δράμας... και ξέρουν οι  Γενισιώτες τι εννοώ, αφού στο τότε κρίσιμο παιχνίδι Ελπίδα Γενσέας - Άγιος Αθανάσιος, ο Φανουράκης έπαιζε .... τερματοφύλακας!

*Πάμε όμως στο δια ταύτα. Στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ξάνθη λοιπόν της 15 Δεκεμβρίου 2021 όπως ήδη είχε γίνει ευρύτατα γνωστό, το 7μελές Δ.Σ. έγινε 5μελές και φυσικά η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά έμεινε ... εκτός, όπως ήταν και το αναμενόμενο!!! Και η τελευταία ακόμη δεν μπορεί να το ¨χωνέψει"....γιατί έμεινε εκτός!

Πρώτον γιατί αν και παντοδύναμη (;) γραμματέας του Δήμου Τσέπελη, δεν είχε την «δύναμη» ούτε το περίπτερο του Δήμου να δώσει στην ΠΑΕ Ξάνθη για να πουλήσει τα διαρκείας, και εκ των υστέρων όπως αποδείχτηκε, ήταν τελικά... «άδειο» μύδι!! Όπως λέει κι ο λαός...

Και δεύτερον. Ο Μπιλ Πάπας που είναι και το αφεντικό της ΠΑΕ, έβαλε στο Διοικητικό Συμβούλιο τη δική του γραμματέα την Λουιζ –και σωστά έπραξε- και όπως ήδη είχε ενημερώσει από 27 Νοεμβρίου 2021 την Σοφία Ψωμά, στο νέο Δ.Σ. θα ήταν  ΕΚΤΟΣ!!! Εκφράζοντας της φυσικά και πάλι τα παράπονά του για τη στάση του Δήμου Τσέπελη απέναντί στον ΑΟΞ!!

*Για το λόγου το αληθές επίσης λοιπόν, παραπέμπω στο ρεπορτάζ και τα παραΑΘΛΗΤΙΚΑ του maxhtisthrakis.blogspot.com μετά το παιχνίδι με τον Αλμωπό, στο οποίο έγραφα στις 28/11/2021 επί λέξει:

παραΑΘΛΗΤΙΚΑ

*Στο γήπεδο δεν εμφανίστηκε πάντως ούτε σήμερα ο Μπίλ Πάπας και πάλι, ενώ και το Νο 2 της ομάδας Τάσος Γιαμουρίδης εκπροσωπήθηκε απο τον γιο του Γιώργο.

*Τα μεγάλα νέα έρχονται πάντως με την γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ξάνθης στις 15 Δεκεμβρίου 2021, στην οποία θα αποφασιστεί η αύξηση και του μετοχικού κεφαλαίου κατά 4.700.000 ευρώ, ενώ το Δ.Σ. από 7μελές, θα γίνει 5μελές. Με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Μπιλ Πάπας και ούτε καν απλό μέλος τον Τάσο Γιαμουρίδη μετά από επιθυμία του τελευταίου!!!  Αντίθετα παραμένει μέλος στο  Δ.Σ της ΠΑΕ Ξάνθη ο Ανδρέας Γκλαβίνης!!!

*Απών και από το σημερινό παιχνίδι ήταν ο Δήμαρχος Τσέπελης -η διοίκηση έχει έντονα παράπονα από το καλοκαίρι από τον Δήμο- ενώ αντίθετα παρούσα ήταν η γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά μαζί με τον σύζυγό της.

-Προσέξτε την ημερομηνία: 28/11/2021!!!

*Τι λέει λοιπόν εκ των υστέρων η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και λίγο πολύ είναι γνωστότατο γιατί δεν μπορεί ακόμη να το «χωνέψει» που την έδιωξε ο Μπίλ Πάπας!

«Εγώ είχα υποβάλλει την παραίτησή μου με ημερομηνία 29/11/2021, δηλαδή περίπου 15016  μέρες πριν τη Γ.Σ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αλλά  ... "Δεν την κοινοποίησα διαδικτυακά στο προσωπικό μου προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»!!

-Δηλαδή πέρα απο οτι ενημερώθηκε απο τον Μπιλ οτι θα μείνει εκτός, γνώριζε ήδη και από το παραΑΘΛΗΤΙΚΟ του «Μ» της 28/11/2021 ότι «δεν χωρούσε πλέον στο 5μελές νέο Δ.Σ»!!!

Και παραιτήθηκε ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, προκειμένου να ισχυριστεί ότι «είχε... παραιτηθεί» και όχι την «έδιωξαν», ενώ γνώριζε ότι ήδη ήταν... ΕΚΤΟΣ!!!!

*Και πως σχολίασε  από την πλευρά του ο  Φανουράκης, όχι βέβαια γιατί «συμπαθεί» την Σοφία Ψωμά –όλοι ξέρουν τα «αισθήματα» και του ιδίου αλλά και της Ελίντας για την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης- αλλά για να βγάλει τον ...«φθόνο» του για τον Ανδρέα Γκλαβίνη!!!

-Γιατί δηλαδή Μπιλ Πάπας αυτός κι εγώ ο "ζω για να ποντάρω Φανουράκης",  που ήμουν και τερματοφύλακας στην ...Ελπίδα Γενισέας;;!

 

-Γιατί Φανουράκη, ο μεν  Ανδρέας Γκλαβίνης είναι ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ επιχειρηματίας με 4 εταιρείες και αξιόπιστος...! Κι οτι έχει κάνει στη ζωή του, το έχει κάνει μόνος του

Ενώ εσύ Φανουράκη είσαι ο γνωστός ως.....«mr ζω για να ποντάρω» που αν δεν σε «μάζευε» ο Τσέπελης και δεν «πλήρωνε» ο Γιάννης Ζερενίδης τους μεταφερόμενους ψηφοφόρους του Πούρναλικ, σήμερα πάλι πίσω από τον Σταυρακάρα, τον Δημήτρη Ζώτο και τον Αμοιρά θα έτρεχες! 

-Όπως έκανες επί χρόνια, μέχρι την γνωστή ιστορία της ...«γριούλας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια