GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ενοχλημένα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης από την παρουσία του τεράστιου αμερικανικού μεταγωγικού στην Αλεξανδρούπολη

Το «ARC Independence» μεταφέρει ελικόπτερα και οχήματα και αναμένεται να το επισκεφθεί την Παρασκευή ο πρέσβης των ΗΠΑ και υπουργοί της κυβέ...

Το «ARC Independence» μεταφέρει ελικόπτερα και οχήματα και αναμένεται να το επισκεφθεί την Παρασκευή ο πρέσβης των ΗΠΑ και υπουργοί της κυβέρνησης

Ενόχληση εκφράζουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης από την παρουσία του τεράστιου αμερικανικού μεταγωγικού «ARC Independence» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να υποστηρίξει τη μεγάλη άσκηση «Atlantic Resolve», μεταφέροντας ελικόπτερα και οχήματα και το οποίο αναμένεται να επισκεφθεί στις 3 Δεκεμβρίου ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρυ Πάιατ καθώς επίσης και υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα haberler.com αυτή τη στιγμή υπάρχει μια «ένταση που αυξάνεται δίπλα από τα σύνορά μας», σημειώνοντας πως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα από την Τουρκία, ενώ υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για τον στρατιωτικό εξοπλισμό που μεταφέρει το επιβλητικό μεταγωγικό.

«Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, γράφει μεταξύ άλλων, κατέφθασε το στρατιωτικό μεταφορικό πλοίο ”ARC Independence” των ΗΠΑ. Έγινε γνωστό πως το πλοίο, που μεταφέρει μεγάλο αριθμό ελικοπτέρων και στρατιωτικών οχημάτων για την υποστήριξη της στρατιωτικής άσκησης ”Atlantic Resolve”, δεν είναι το μόνο που έφτασε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που απέχει, μόλις 40 χιλιόμετρα από την Τουρκία και ότι κι άλλα πλοία θα έρθουν στην περιοχή τις επόμενες ημέρες με στρατιωτικό υλικό» προσθέτει.

Από την πλευρά του το CNN Turk, τονίζει κι αυτό ότι εκτός από το «ARC Independence» τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη και άλλα αμερικανικά μεταφορικά, κάνοντας αναφορά και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο λιμάνι, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Αθήνα και Ελλήνων αξιωματούχων.





Δεν υπάρχουν σχόλια