GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις Μητροπολίτες, τρεις Μουφτήδες και ο Υπουργός Εξωτερικών στο ίδιο τραπέζι

   Από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη το βράδι της Πέμπτης 09/12 ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δέν...

  Από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη το βράδι της Πέμπτης 09/12 ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Στο χώρο του Μουσείου έλαβε χώρα μία συνεστίαση η οποία αν δεν καταγράφεται για πρώτη φορά, είναι σίγουρα εξαιρετικά σπάνια. Ο κος Δένδιας «φιλοξένησε» στο ίδιο τραπέζι τους τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης και τους τρεις Τοποτηρητές των ισάριθμων Μουφτειών και συνέφαγαν όλοι μαζί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση του αυτή επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό ότι «η Ελλάδα στέλνει πάντοτε μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξης των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων συμπολιτών μας», ενώ πάλι σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάντηση έγινε «σε πνεύμα ενότητας και αλληλοσεβασμού».

Ο Νίκος Δένδιας επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη με αφορμή την τελετή αναγόρευσης του σε επίτιμο δημότη Αλεξανδρούπολης και στο ίδιο πλαίσιο έχει εντάξει επισκέψεις σε διάφορα σημεία του Έβρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια