GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ» ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ… ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

Νάμαστε δίκαιοι,    γιατί πέσανε να τον φάνε όλοι τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο για τον «ανασχηματισμό» και τις «έμμισθες» θέσεις που έ...


Νάμαστε δίκαιοι,  γιατί πέσανε να τον φάνε όλοι τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο για τον «ανασχηματισμό» και τις «έμμισθες» θέσεις που έδωσε από τη μια στους «αποστάτες» του Χριστόδουλου Τοψίδη και από την άλλη στο «δίδυμο» Κώστας Σιμιτσής και Δημήτρης Δόντσος.

Και πέσανε να τον «φάνε», όχι τόσο οι πολίτες, όσο τα στελέχη της Ν.Δ. που έχασαν τις… «έμμισθες» θέσεις και αναφέρομαι φυσικά σε γαλάζιους Περιφερειακούς συμβούλους της Καβάλας και της Ξάνθη!!!

Οι οποίοι φωνάζουν και περισσότερο, διότι έχασαν όπως λέει κι ο λαός την… μαμαλίγκα και την «εξουσία»! Χωρίς στην ουσία να κάνουν τίποτα και απλά είχαν τους τίτλους!!!

Και βέβαια να μην αναφέρω ονόματα… αλλά ο νοών νοείτω, αφού το χρήμα και πολύ είναι αλλά και ΚΑΘΑΡΟ και χωρίς κρατήσεις!!!

Και κάποιοι εξ’ αυτών μάλιστα, έμαθαν να το εισπράττουν συνδικαλιζόμενοι και χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ… απολαμβάνοντας τις «θέσεις» τους στο δημόσιο ή στους δήμους!

(σ.σ. Και στο φινάλε, γιατί να καταφέρονται κατά του Μέτιου κι όχι κατά του γνωστού Θεοδωρικάκου που έκανε και τις «ρυθμίσεις» νομιμοποίησης της… διαπλοκής!!! Διότι για καθαρή διαπλοκή πρόκειται φυσικά, να εκλέγεσαι με μια παράταξη και να πηγαίνει σε μια άλλη… μόνο και μόνο γιατί θα πάρεις μια ΕΜΜΙΣΘΗ θέση!).

Δεν υπάρχουν σχόλια