GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕΘ! ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

  Καλά μας τα λέει ο Υπουργός Ανάπτυξης (και πρώην Υγείας…), Άδωνις Γεωργιάδης για την έρευνα Τσιόδρα «κατατροπώνοντας» τον… ΣΥΡΙΖΑ, τον Πολ...

 


Εμείς όμως κύριε Υπουργέ εδώ στη Ξάνθη έχουμε ναι μεν ένα υποβαθμισμένο κατά γενική ομολογία Νοσοκομείο Ξάνθης, δεν έχουμε όμως καν ΜΕΘ και δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε το αυτονόητο…!

-Γιατί είναι ΚΛΕΙΣΤΗ η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ξάνθης με τα 7 κρεβάτια -από προσφορές μάλιστα και ιδιωτών όπως είπε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Τάσος Καραδέδος- και δεν μιλάει σχεδόν κανείς!

Μπορεί λοιπόν ο Άδωνις και ο κάθε Άδωνις να μας πει γιατί παραμένει κλειστή η ΜΕΘ Ξάνθης αλλά και γιατί υπάρχει τέτοια αδράνεια από τους πολιτικούς μας εκπροσώπους;

Αυτή είναι η απορία των Ξανθιωτών, την ώρα που πεθαίνει συνεχώς κόσμος στο Νοσοκομείο μας, κάτι που ζούμε καθημερινά…

Περιμένουμε λοιπόν μια καθαρή απάντηση, διότι στη προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για ΜΕΘ δυο ταχυτήτων (Αττικής και Περιφέρειας), αλλά .ΜΕΘ… τριών ταχυτήτων! Τις ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΕΘ! 

(σ.σ. Κι ένα απλό ερώτημα στον λαλίστατο Άδωνη Γεωργιάδη. Γιατί ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ ανακάλεσε μέσα σε λίγες ώρες λόγω Γκάγκα την απόφαση για την υποβάθμιση του κέντρου υγείας Φερών ενώ το ίδιο δεν έγινε και για το Κέντρο Υγείας Αβδήρων; Έχουμε δηλαδή και Κ.Υ. δύο ταχυτήτων εδώ στην Ακριτική Θράκη…). 

Δεν υπάρχουν σχόλια