GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτη Σοφία Ψωμά: Όταν είδε ότι μένει εκτός Δ.Σ της ΠΑΕ Ξάνθη, έστειλε επιστολή...παραίτησης, ισχυριζόμενη ότι ήταν...διακοσμητική!!!

  *Η Σοφία Ψωμά ομολογεί στην επιστολή της οτι εκτός απο το Δήμο Ξάνθης, ασχολείται και με τις...επαγγελματικές και προσωπικές της ασχολίες ...

 

*Η Σοφία Ψωμά ομολογεί στην επιστολή της οτι εκτός απο το Δήμο Ξάνθης, ασχολείται και με τις...επαγγελματικές και προσωπικές της ασχολίες στο λογιστικό της γραφείο!!!

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που όταν "αντιλήφθηκε"  ότι τελικά μένει "εκτός" νέας διοίκησης  ΑΟΞ, τι έκανε λέτε; Έστειλε...επιστολή αλλά....Μάκη Τζάτζου (σ.σ Σχεδόν πανομοιότυπη...), στην οποία τι λέει οτι...."παραιτείται" (!), γιατί δεν μπορεί να είναι....διακοσμητική!!!! 

Ενώ ήδη της είχε κοινοποηθεί οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ στο νέο 5μελές Δ.Σ.!!!! 

Και τα ερωτήματα των φιλάθλων της Ξάνθης.

Καλά κυρία Ψωμά, από 1 Νοεμβρίου  2020 που είχες μπει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη η τώρα..."ανακάλυψες" ότι είσαι...."διακοσμητική";;; !!!  

Τον Δεκέμβρη 2021;;! 

Όταν διαπίστωσε δηλαδή οτι την είχες μείνει πλέον....εκτός;;; !!! Και ξαφνικά εκεί που ο Φανουράκης ήταν ο μεγάλος "εχθρός" σου όπως έλεγες....ξαφνικά έγινε "υποστηριχτής" σου;

Διότι σε βάλανε στην ομάδα γιατί υποτίθεται θα στήριζες την ΑΟΞάρα απο το Δήμο Ξάνθης; και τελικά εσύ δεν μπόρεσες να παρέμβει ώστε να δοθεί στην ομάδα το περίπτερο της πλατείας για να δίνει τα διαρκείας;;!!!

Και τα ερωτήματα όλων μας, 

1.Κυρία Σοφία γιατί στείλατε παραίτησης όταν πληροφορηθήκατε ότι μένετε....ΕΚΤΟΣ Δ,Σ;;; Κι όχι νωρίτερα όπως ο Μάκης Τζάτζος; 

2.Γιατί αντιληφθήκατε ένα χρόνο και δυο μήνες μετά (σ.σ. Μπήκατε στη διοίκηση στις 1/11/2020!!) ότι είστε....διακοσμητική και δεν παραιτηθήκατε όταν ήσασταν μέλος και...ποζάρατε δίπλα στον Τάσο Γιαμουρίδη;; Και καταφερόσασταν εναντίον αυτών που σας "πολεμούσανε" μέσα στο δήμο γιατί σας....ζήλευαν που εσείς ήσασταν στη διοίκηση κι αυτοί όχι;;;

3.Γιατί ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ξάνθη δεν λέτε στους φιλάθλους της Ξάνθης οτι πρώτη εσείς δεν συμφωνούσατε όταν ο Φανουράκης έμπαινε στο γήπεδο στο προηγούμενο πρωτάθλημα με τις καταστάσεις των....αντιπάλων ομάδων;  

-Και του είχε απαγορευθεί η είσοδος διότι έμπαινε στο γήπεδο με τις καταστάσεις του....Λεβαδειακού;;;

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης της Σοφία Ψωμά που εκτός των άλλα μιλάει και για....επαγγελματικές προσωπικές υποχρεώσεις!!! 

Δηλαδή εκτός του οτι είναι γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, η Σοφία Ψωμά ομολογεί απερίφραστα συνεχίζεται κανονικά και εργάζεται και στο...λογιστικό της γραφεία (σ.σ. Πρώην γραφείο Παυλακάκη), απο το οποίο ουκ ολίγες φορές την περίμενε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης ως προσωπικός της...σοφέρ για να την παραλάβει ο ίδιος ο Δήμαρχος Τσέπελης!!!

«ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ....ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΨΩΜΑ

Αγαπητοί όλοι

Ήταν αυτονόητο για μένα, όταν πριν από ένα χρόνο η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Ξάνθη βρέθηκε στη δίνη του υποβιβασμού, από την SL1 στη SL2, όπως αυτή έγινε, ότι έπρεπε να σταθώ αλληλέγγυα στη προσπάθεια όλων, να εκτονωθούν οι κραδασμοί και να ισορροπήσει η νέα κατάσταση στην ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε δυνατή η υλοποίηση του στόχου και της επιθυμίας όλων μας, να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει, ήδη φαίνεται ότι η προσπάθεια οργάνωσής της σε νέες βάσεις υλοποιείται καθημερινά και ανακτάται η σχέση της ομάδας με την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους της.

Η συμμετοχή μου στη διοίκηση -απόρροια της αγωνίας μου- να δείξω ότι είμαι εκεί που πρέπει, συνεπής στην κοινωνική μου ευαισθησία και την οικογενειακή μου παράδοση, στον χώρο του ποδοσφαίρου, νομίζω ότι επιτέλεσε τον σκοπό που είχε -το μήνυμα ότι η ομάδα έχει τη στήριξη της κοινωνίας, των νέων ανθρώπων και του Δήμου.

Από τη μία πλευρά η αδυναμία να μπορέσω να έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ πραγματικά με τα θέματα της ομάδας, δεδομένης της έντονης απασχόλησής μου, με τη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και οι επαγγελματικές προσωπικές μου υποχρεώσεις, με αναγκάζει πλέον να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και παρακαλώ να γίνει δεκτή, γιατί δεν είναι συμβατό με την προσωπικότητά μου, να συμμετέχω εικονικά σε μία προσπάθεια.

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν συμπολίτες μου, πρόθυμοι και πλέον ειδικοί με τον χώρο του ποδοσφαίρου, που θα με αναπληρώσουν άμεσα και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι αρωγός και στη προσπάθεια της ομάδας για υγιές και φίλαθλο ποδόσφαιρο.

Σοφία Ψωμά»

Δεν υπάρχουν σχόλια