GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετράει μέρες ο Κώστας Κουρτίδης πριν αναλάβει νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ξεκινώντας με..."τραπεζώματα!"

  Μετράει πλέον μέρες ο Κώστας Κουρτίδης για να αναλάβει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ξανθης και αφού "άδειασε" τους πελάτες που ...

 

Μετράει πλέον μέρες ο Κώστας Κουρτίδης για να αναλάβει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ξανθης και αφού "άδειασε" τους πελάτες που είχε για να  "ισορροπήσει" τις καταστάσεις -για παράδειγμα την δίκη του Άγγελου Κηλικιώτη με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου (σ.σ Ήταν πολιτική αγωγή...), την έδωσε στον δικηγόρο Καβάλας κ.Γκρόζο και δεν είναι η μόνη υπόθεση- ξεκίνησε ... τραπεζώματα με τους δημοσιογράφους  που στηρίζουν το σύστημα  Τσέπελη-Φανουράκη. ενώ εξ'  αριστερών του είχε τον έτερο αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλο που όπως είναι γνωστό...δεν έχει ούτε καλημέρα με τον Νίκκο Ευφραιμίδη!

Μάλιστα στο τραπέζι του προσκάλεσε  και τον πρώην ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπο του Ευφραίμ και του  Αρσένιου στη Ξάνθη Παναγιώτη Μιχαηλίδη, μέλος στην γνωστή οργάνωση με Μούρκα, Οδυσσέα Κίτσο, Αλέξη Νταμπουρατζή, Πάτροκλο, Σταματιάδη  κλπ και πολιτικό μηχανικό τον οποίο προορίζει για ειδικό του σύμβουλο!!! Ειδικό και σε  τεχνικά θέματα και απευθείας αναθέσεις...

Καλό και δυναμικό ξεκίνημα....! Αν και ο φίλος Κώστας Κουρτίδης μάλλον τώρα που θα βάλει και το ...κουστούμι του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, θα πρέπει να βελτιώσει και την ...εξωτερική του εμφάνιση διότι τα "τσίπουρα" βάζουν κιλά..!

Και φυσικά να δώσει λύσεις και στα χρονίζοντα καυτά θέματα της Αντιπεριφέρεας Ξάνθης που "εκκρεμούν"...! 

Γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποδειχτεί κι αυτός .... "άδειο μύδι"! 

Κατά τα λοιπά η Ξάνθη μετράει ήδη 13+1 μέρες για να απαλλαχτεί απο τον ανεπαρκή -δυστυχώς-  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδη. 

Ευχόμενη βέβαια ο επί μήνες ... άφαντος  Κώστας Κουρτίδης -για να μην μετανιώσει ο Μέτιος και δεν τον βάλει Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης- να μην εξελιχθεί σε μια απο τα ίδια!!!! 

(σ..σ Και μια αφελή ερώτηση στον Κουρτίδη. Αληθεύει οτι με παρέμβαση του γνωστού Αντώνη Πασχάλη, πολέμησε τον Κώστα Μαλάκη στις εκλογές του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια