GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΑΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΜΕ...ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ

  Στην ανακοίνωση του    ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης    λοιπόν, αντί να απαντήσει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ή έστω η 4η ΥΠΕ δια του κυρίου...

 

Στην ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης  λοιπόν, αντί να απαντήσει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ή έστω η 4η ΥΠΕ δια του κυρίου Τσαλικάκη, απάντησε η....διορισμένη διοίκηση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ξάνθης με μια απάντηση...άρες μάρες κουκoυνάρες!!!

Επί της ουσίας δηλαδή δεν έδωσε καμία απάντηση!!!

Ούτε για το αν πράγματι 4 διασωληνωμένοι ασθενείς είναι εκτός ΜΕΘ, ούτε για τα τεράστια κενά που υπάρχουν και κατήγγειλε και το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης!

«Κύριοι της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης σύμφωνα και με τα λεγόμενα του πρώην Υπουργού σας, κ. Βερναρδάκη, δεν πείθετε τους πολίτες και την κοινωνία ότι μπορείτε για κάτι καλύτερο. Η εικόνα σας είναι «θολή».

-Ήταν η απάντηση... 

Από την πόλη έρχομαι δηλαδή και στην κορφή κανέλα, αφού αμφιβάλω αν γνωρίζουν οι Ξανθιώτες ποιος είναι ο... Βερναδάκης, τον οποίο κάνει σημαία η Νέα Δημοκρατία.

-Επί της ουσίας όμως; Κουβέντα!

Υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Είναι αυτά που καταγγέλλει και ο Ιατρικός σύλλογος Ξάνθης και μάλιστα και με την υπογραφή του μάλλον Νεοδημοκράτη Γραμματέα κυρίου Σπανόπουλου Ιωάννη; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια