GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μόνο "μειδιάματα" προκαλούν οι "πανηγυρισμοί του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΘΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΞ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΘΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΞ,
Σήμερα Τρίτη καταθέτει ανωμοτί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, όχι ωστόσο για την δική του θητεία, αλλά με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας επί Προεδρίας Μαρίνου Σδρέβανου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται και άλλη δικογραφία για τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την εξωδικαστική συμφωνία με τη ΔΕΥΑ Νέστου.

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις για την γραπτή ψευδή εισήγηση του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Δημήτρη Λεπίδα στις 29/11/2019 που εμφανώς υπεράσπιζε τα συμφέροντα της ΔΕΥΑ Νέστου από όπου μάλιστα και κατάγεται, δημιουργούν νέα δεδομένα καθώς εισηγούνταν στα μέλη να ψηφίσουν να ψηφίσουν ΝΑΙ σε όλα!!!

Είναι λοιπόν επόμενο οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες, καθώς υπάρχει και η μήνυση του Φάνη Παπαδάκη με τον φάκελο Γιαλάολου που κατέθεσε ο ίδιος (με μηνυτήρια αναφορά) τον Μάρτιο 2020 και αναφέρεται και σε άλλες δυο υποθέσεις της εταιρείας, δεν αποκλείεται ωστόσο μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν να υπάρξει και επιπρόσθετη κατάθεση…! 

(σ.σ. Κι όσο για τους ... "πανηγυρισμούς" του γιατρού οτι είναι ο μόνος που...δεν "εμπλέκεται" με τη ΔΕΥΑΞ....απλά γελάμε όλοι μας! Και πήρε στο "λαιμό" του τελικά και τον Λεπίδα..!! )

Δεν υπάρχουν σχόλια