GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας Εισαγγελέας;! «Βοά» όλη η Ελλάδα, το γραφείο του Δημάρχου Τσλεπελη κάνει και ... τεχνικές μελέτες!

*37.018.22 ευρώ με απευθείας ανάθεση στον γνωστό Τσαμούρ Αλή, για εργασίες που... έγιναν ήδη στο κολυμβητήριο και μάλιστα κάποιες από αυτές ...

-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!

*Παραμονές Χριστουγέννων (24/12/2021 ) για να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι, έδωσαν απευθείας ανάθεση 37.018.22 ευρώ στον Τσαμούρ χωρίς μελέτη και σύμβαση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, αλλά με....ανυπόγραφη μελέτη του γραφείου του Δημάρχου Ξάνθης!

-ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ

*Τι απάντηση έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος στον Δημαρχόπουλο όταν κατήγγειλε τα «γκρεμίσματα» του Τσαμούρ στον «Αρίωνα» και ο Μελισσόπουλος έβαζε....πλάτη;!

-ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ... ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΑ;

*«Σε καλοκαιρινές  διακοπές ήταν ο Ζερενίδης κι με εντολές Τσέπελη και αυτοί ΠΑΡΑΝΟΜΑ «γκρέμιζαν»... τοίχους και παράθυρα στο άνευ στατικότητας αρχαίο κτίριο του «Αρίωνα»




ΝΕΟ καραμπινάτο σκάνδαλο στο Δήμο Ξάνθης με την υπογραφή Φανουράκη και εμπλεκόμενο το γραφείο του Δημάρχου Τσέπελη με οτι αυτό φυσικά συνεπάγεται και κατά τον γνωστό τρόπο λειτουργίας του!!!

(σ.σ. Για να δούμε θα παρέμβει αυτήν τη φορά Εισαγγελέας; Θα παρέμβει η δημόσια αρχή Εθνικής Διαφάνειας;  Ή κάποιος ελεγκτής και επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης; Ή το Ελεγκτικό Συνέδριο  Ξάνθης;)

Το πρώτο αφελές λοιπόν ερώτημα.

-Ποιός υπάλληλος θα ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ για την «παραλαβή» του έργου που ΘΑ γίνει... αλλά ήδη έχει... κατασκευαστεί;;;! Και με απευθείας αναθέση πήρε ο γνωστός  Αλή Τσαμούρ παραμονές Χριστουγέννωγν; Και μάλιστα με εργαστίες στον περιβάλλοντα χώρο-κτίρια του πρώην Αρίωνα, που δεν έχει νομιμοποιηθεί γιατί κανείς δεν υπογράφει την στατικότητα του κτιρίου; Ο Νικολόπουλος; Η «πανίσχυρη»  Κατερίνα Μανά; Η πρώην φίλη μου Κατερίνα Αλεξανδρίδου; Η γενική διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που αποτελεί το Νο 2 του Δήμου Ξάνθης;

Και η είδηση.  Ο Γιάννης Ζερενίδης ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ πάντως, όπως και ο μηχανικός τεχνικής υπηρεσίας κ.Αβραμίδης και σύζυγος της Μαρίας Λυκίδου! Για όλες αυτές τις ΕΡΓΑΣΙΕΣ που έχουν καταγγελθεί μάλιστα στην Πολεοδομία του Νικολόπουλου που γνωρίζει φυσικά οτι ο ΑΡΙΩΝ δεν έχει στατικότητα και δεν μπορεί καμιά οικοδομική παρέμβαση να γίνει στο κτίριο!!! 



Και αναλυτικότερα:

Χωρίς μελέτη λοιπόν της Τεχνικής Υπηρεσίας Ξάνθης, χωρίς σύμβαση μάλιστα μεταξύ αυτής και του εργολάβνου,  αλλά με... ανυπόγραφη μελέτη στον "αέρα" χωρίς καμιά υπογραφή, με μελέτη που  έκανε το γραφείο του ....Δημάρχου Ξάνθης (!) (σ.σ. Σοφία Ψωμά, Κατερίνα Μανά, Κατερίνα Αλεξανδρίδου, Αριστέα Αλατά  κλπ) δόθηκε παραμονές Χριστουγέννων (24-12-2021), ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στον γνωστό δημοτικό-εθνικό μας  μπογιατζή Αλή Τσαμούρ για εργασίες που υποτίθεται θα κάνει στο Κολυμβητήριο... ενώ ήδη αυτές έχουν γίνει ύψους μόνο....37.018.22 ευρώ!

 Κάτι για το οποίο είχαμε ήδη γράψει ουκ ολίγες φορές και αναζητούσαν απλά τρόπους να πληρώσουν τον συγκεκριμένο "εργολάβο" που δημόσια διαμαρτύρονταν ότι δεν τον πλήρωσαν...!

Και λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, παρέθεσε μάλιστα και... τραπέζι στον Δήμαρχο Τσέπελη στην ταβέρνα του Μαγιόπουλου για να γιορτάσει το... χρήμα και να του ανακοινώσει ότι θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του στις δημοτικές εκλογές του 2023 ο ίδιος ή ο γιος του!!!

Πρόκειται για ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που εμπλέκονται φυσικά και οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και κυρίως η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης!!!

Το οποίο ήδη είχαμε αποκαλύψει επαναλαμβάνουμε, αρκετό καιρό πριν!!!  Αφού ήδη ο Τσαμούρ Αλή διέδιδε δεξιά και αριστερά ότι βιάζεται να πάρει τα λεφτά του για να αγοράσει... ακίνητο στην Τουρκία και ότι του "χρωστάει" ο Δήμος Ξάνθης 120.000 ευρώ!!! (σ.σ. Είχε μάλιστα λάβει προκαταβολή 20.000 ευρώ...).

Σύμφωνα με την απόφαση που ήδη έχει δημοσιευτεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, Δήμαρχος Τσέπελης και  Μανώλης Φανουράκης (με την υπογραφή του), δώσανε με απευθείας εξπρές  στον γνωστό Τσαμούρ Αλή, 37.018.22 ευρώ!!! (σ.σ. Με κατευθείαν πρόσκληση στις 16 Δεκεμβρίου 2021)!!! Για εργασίες που επαναλαμβάνουμε ήδη έχουν γίνει και μάλιστα αυτές αφορούν και τον περιβάλλοντα κτιριακό χώρο με τα γνωστά επικίνδυνα... γκρεμίσματα στο "προπολεμικό» και «επικίνδυνο» κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ, του οποίου την στατικότητα κανείς δεν υπογράφει με πρώτο και καλύτερο τον Προϊστάμενο Πολεοδομίας Νίκο Νικολόπουλο, κολλητό του ιδιοκτήτη του γνωστού «βοσκοτοπιού» της Πετρελαιοαποθηκών Στάμου Τριμίτζιου!!! 

ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ «4» ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ...ΠΛΑΤΗ!!!

Πρόκειται για αδίστακτο και επικίνδυνο θράσος φυσικά της γνωστής Τσεπελικής πρακτικής και φιλοσοφίας (σ..σ Είχε δηλώσει  στον Μητροπολίτη ευθαρσώς, αφού ξέρεις, εγώ είμαι γεννημένος για παρανομίες...!), για το οποίο δυστυχώς έχουν την δική τους ΕΥΘΥΝΗ και οι "4" δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης όπως φυσικά και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο οποίος ωστόσο είχε καταθέσει επιστολές στην Πολεοδομία Ξάνθης του Νικολόπουλου, δεν ξέρω όμως αν πήρε απαντήσεις!!!

Σύμφωνα με την απόφαση που επαναλαμβάνουμε βγήκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  στις 24/12/2021 (σ.σ. Παραμονές Χριστουγέννων δηλαδή το "δίδυμο" Τσέπελης-Φανουράκης νέε ΛΑΜΟΓΙΕΣ έκανε με το κλείσιμο του χρόνου.!!!.), αναφέρονται επί λέξη τα παρακάτω:

"Αναθέτουμε την εκτέλεση των εργασιών υγρομονώσεων στα κτίρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών, στην εταιρεία «ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΓΛΟΥ ΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με στοιχεία επικοινωνίας, οδός: Λαχανοκήπων αριθ. 3, Τ.Κ.: 67100, Πόλη: Ξάνθη, Α.Φ.Μ. 998759987, ΔΟΥ Ξάνθης, έναντι του ποσού των 37.018,22 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. "

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά και ζητούμε να παρέμβει επιτέλους ένας Εισαγγελέας για το νέο σκάνδαλο για τους παρακάτω λόγους:

1.Η μελέτη και τα συνημμένα σε αυτήν θα έπρεπε να έχουν συνταχθεί και υπογραφεί από μηχανικό της τεχνικής υπηρεσίας και να έχει θεωρηθεί από την προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας.  (Αικατερίνη Μανά)

2.Αντιθέτως η μελέτη έχει συνταχθεί από το γραφείο Δημάρχου που δεν έχει τέτοιο δικαίωμα και δεν υπάρχει υπογραφή από αρμόδιο μηχανικό.

Ανυπόγραφη τεχνική μελέτη. Για μια δουλειά που επαναλαμβάνουμε ότι έχει γίνει ... ήδη!!!  Κι αν γίνει κάποιος σεισμός, διότι έχουν γίνει γκρεμίσματα και παρεμβάσεις και στο «επικίνδυνο» κτίριο του «Αρίωνα», ο Θεός να βάλει το χέρι του!

3.Και όλα αυτά, με ανεξέλεγκτες εργασίες του συνεργείου του ΤΣΑΜΟΥΡ ΑΛΗ (γκρεμίσματα τοίχων, παραθύρων κλπ) που ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ γιατί απαγορεύεται οποιαδήποτε παρέμβαση στο επικίνδυνο κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ!! Καθότι ο εν λόγω κύριος ισχυρίζεται οτι εξετέλεσε τις (προφορικές) εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη!)

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΣΤΙΣ 24/12/2021 (ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Πληρ.: Πολ. Καρακατσάνη

Τηλ. : 2541350821

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Δημοκρατίας

Ξάνθη, 24 Δεκεμβρίου 2021

Αριθ. Πρωτ.: 31370

Απευθείας ανάθεση των εργασιών υγρομονώσεων στα κτίρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Κωδικός CPV: 45320000-6 (Εργασίες μόνωσης)

Α Π Ο Φ Α Σ Η ( 1152 )

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Έχοντας υπόψη:

1) Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010.

2) Τις διατάξεις των άρθρων 116,118 & 120 του Ν. 4412/2016.

3) Τις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) όπως προστέθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/2008 και διατηρήθηκε σε ισχύ με την περίπτωση 38 της παρ. 1 του άρθρου 377 του Ν. 4412/2016.

4) Τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006, όπως αναδιατυπώθηκαν με την παρ. 3 του άρθρου 22 του Ν. 3536/2007.

5) Την αναγκαιότητα ανάθεσης των εργασιών υγρομονώσεων στα κτίρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

6) Τις εξασφαλισμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους του Δήμου στον Κ.Α. 02.15.7331.02.2

7) Τη διάθεση της πίστωσης και τη δέσμευση ποσού 37.018,22 € με την με αριθμό 829 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης.

8) Την με αριθμ. 1075/30020/10-12-2021 Απόφαση Δημάρχου «Έγκριση της διαδικασίας και των τευχών δημόσιας σύμβασης για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: Εργασίες υγρομονώσεων στα κτίρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

9) Την από 14-12-2021 Τεχνική Περιγραφή του Γραφείου Δημάρχου του Δήμου Ξάνθης.

10) Την με αριθ. πρωτ.: 30559/16-12-2021 πρόσκληση υποβολής προσφοράς.

11) Την με αριθμ. πρωτ: 31000/21-12-2021 υποβληθείσα προσφορά από την εταιρεία «ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΓΛΟΥ ΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με ποσό προσφοράς 37.018,22€.

12) Τις με αριθμό 932/25816/27-10-2021 και 933/25817/27-10-2021 αποφάσεις του Δημάρχου Ξάνθης περί ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α. Εγκρίνουμε τη διενέργεια των εργασιών υγρομονώσεων στα κτίρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, εκτιμώμενης αξίας 37.018,22 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Β. Αναθέτουμε την εκτέλεση των εργασιών υγρομονώσεων στα κτίρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών, στην εταιρεία «ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΓΛΟΥ ΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με στοιχεία επικοινωνίας, οδός: Λαχανοκήπων αριθ. 3, Τ.Κ.: 67100, Πόλη: Ξάνθη, Α.Φ.Μ. 998759987, ΔΟΥ Ξάνθης, έναντι του ποσού των 37.018,22 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α.

Γ. Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, και από τον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους, όπου υπάρχει εγγεγραμμένη η σχετική πίστωση, η οποία θα βαρύνει τον Κ.Α. 02.15.7331. 02.

Δ. Ως χρόνος παροχής της συγκεκριμένης υπηρεσίας ορίζεται έως δύο (2) μήνες από την ανάρτηση του συμφωνητικού στο ΚΗΜΔΗΣ.

Ε. Η πληρωμή του συμβατικού ποσού θα γίνεται με την έκδοση ενταλμάτων πληρωμής, μετά την υποβολή από τον πάροχο ισόποσων τιμολογίων.

ΣΤ. Στη σύμβαση που θα συναφθεί θα αναφερθούν ειδικότεροι όροι για την ορθή, απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές παροχή των προς ανάθεση υπηρεσιών - εργασιών.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

α/α/

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ι. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Κοινοποίηση: Βιβλίο Αποφάσεων

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΙΣ 18/12/2021 Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΟΥΡ ΑΛΗ

Και ιδού και τι είχαμε αποκαλύψει στις 18/12/2021 και στις....24/12/2021 ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης υπέγραφε την απευθείας ανάθεση!!!

ΤΣΑΜΟΥΡ ΑΛΗ: «Απαιτεί» απο το Δήμο Τσέπελη, 120.000 ευρώ για να πάει στην Τουρκία να αγοράσει... ακίνητο!

* Για δουλειές που έκανε για το Δήμο Ξάνθης και δεν ξεπερνάνε τις....20.000-30.000 ευρώ!!! «Τρέχουν» σαν τους «λαγούς» με τις αποκαλύψεις μας. Δεν υπογράφει ο Γ. Ζερενίδης, θα υπογράψει η Μανά;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τώρα! Ούτε ένα, ούτε δυο… αλλά 120.000 ευρώ «απαιτεί» ο... δημοτικός «εκκαθαριστής - μπογιατζής» του Δήμαρχου Τσέπελη από το Δήμο Ξάνθης για δυο... «εργολαβίες» που του ανατέθηκαν προφανώς χωρίς καμιά μελέτη και σύμβαση –περιμένουμε να μας τα δείξουν οι Τεχνικές και Οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης, για ποιες δουλειές λέτε που εκτέλεσε;

1. Έναν τοίχο που έβαψε στην... είσοδο των δημοτικών νεκροταφείων παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα (2021) και όπως είχε αποκαλυφθεί μάλιστα, το συνεργείο του χρησιμοποιούσε την ελληνική σημαία για να μην... «λερώνουν» το σημείο εκείνο με τις μπογιές...!

2. Και τις εργασίες και το βάψιμο (με παράνομα γκρεμίσματα...), στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης μετά από προφορική εντολή του Δήμαρχου Τσέπελη!!!

Όταν λοιπόν ένας εργολάβος για μια πολυόροφη πολυκατοικία πληρώνει 30.000 ευρώ για το βάψιμό της, ο Τσαμούρ Αλή, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μπένη στις εκλογές του 2014 και υποστηριχτής του Τσέπελη στις εκλογές του 2019, «απαιτεί» από το Δήμο Ξάνθης  κι είναι κάθε μέρα στο Δημαρχείο... 120.000 ευρώ!!!!  Αλήθεια ή ψέματα κύριε Τσαμούρ; Ή να ρωτήσω την πρώην διευθύντρια (στο Δήμο) του Δημαρχόπουλου και νυν επί των οικονομικών του Φανουράκη και του Τσέπελη Πόπη Τζανόγλου;;!

 -Επιτέλους ένας Εισαγγελέας; Να διατάξει εδώ και τώρα να γίνουν ΕΛΕΓΧΟΙ στις παρεμβάσεις που έγιναν στο κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ και γενικά στις οικοδομικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης; ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ....ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

( Υ. Γ. Διότι και στο Υπόγειο πάρκινγκ ως αντιδήμαρχος τις ίδιες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ έκανε, αλλά την "γλίτωσε" απο την τότε Οικονομική Επιτρπή Δήμου Ξάνθης με Πρόεδρο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον δικηγόρο Καρά Αχμέτ απο την τότε παράταξη Φανουράκη!!!  (σ.σ. Μάλιστα υπάρχει και δικαστική απόφαση που καταμαρτυρεί τα παραπάνω στον τότε Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Μανώλη Τσέπελη!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια