GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκρίθηκε η Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στην Αλεξανδρούπολη

  Κατάλληλη εγκρίθηκε μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, η Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χε...

 


Κατάλληλη εγκρίθηκε μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, η Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων  ΔΠΘ  του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, για την χορήγηση πλήρους χρόνου άσκησης σε ιατρούς για την ειδικότητα της Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Ρούφος τονίζοντας  ότι αυτό επετεύχθη με την συνδρομή πολλών,( καθηγητών φορέων, συλλόγων,  πολιτών )ώστε σήμερα να έχουμε  αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

Όπως διευκρίνισε υπάρχουν ήδη δυο ενδιαφερόμενοι γιατροί όσους δικαιολογεί η κλινική  οι οποίοι βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της ειδικότητας της χειρουργικής κλινικής και αφού το ολοκληρώσουν θα συνεχίσουν με την  ειδικότητα της πλαστικής  .Είναι ικανοποιητικό το γεγονός όπως ανέφερε ότι η ομάδα αυτή θα δέσει μέσα από την καλή διάθεση συνεργασίας που έχουν μεταξύ τους.

Ιδιαίτερα ευτυχής δηλώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Σπανίων Παθήσεων Ν Έβρου κ.Εύη Ορφανού αφού μετά από αγώνα τρεισήμισι χρόνων οι πολίτες όλης της περιφέρειας ΑΜΘ θα μπορούν να έχουν μια κλινική πλαστικής  όχι για λόγους αισθητικής.

Δεκάδες η και εκατοντάδες ασθενείς παραμορφωμένοι από  τον καρκίνο η τα εγκαύματα  θα μπορούν πλέον να κάνουν επανορθωτικές επεμβάσεις αποκατάστασης ώστε να μπορούν να βγαίνουν στον έξω κόσμο .

Πρόκειται όπως ανέφερε για ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον τόπο μας που για την σωστή λειτουργία του απαιτείται η παραχώρηση επιπλέον αιθουσών από το Νοσοκομείο.

«Θα  παρακολουθούμε στενά κάθε εξέλιξη που θα αφορά την κλινική» διαβεβαίωσε η κ. Ορφανού.

Να σημειωθεί ότι με την απόφαση αυτή και σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης πολλοί ασθενείς απαλλάσσονται από την ταλαιπωρία του να επισκεφθούν ένα μακρινό νοσηλευτικό ίδρυμα δημόσιο η ιδιωτικό επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό  τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια