GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσία κατοίκων του χωριού, αλλά και πολλών μικρών παιδιών, ο Δήμαρχος Ξανθής την Κυριακή φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία της ορεινής Σταυρούπολης

    Πλήθος κόσμου, αλλά και αυτοδιοικητικών παραβρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην πλατεία της ορεινής Σταυρούπολης, όπου ο Δήμαρχος Ξάνθη...

  


  Τα μικρά αγγελούδια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα αλλά και να απολαύσουν τα σοκολατάκια που τους μοίραζε ο Άγιος Βασίλης.

  Στη Σταυρούπολη βρέθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο Ξάνθης, οι Αντιδήμαρχοι Εμ. Φανουράκης,  Γ. Ζερενίδης, Τ. Ελευθεριάδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μπούτος και οι Αρχηγοί παρατάξεων στον Δήμο Ξάνθης, Γ. Παπαχρόνης και Σ. Μελισσόπουλος.


Ο Δήμαρχος Ξάνθης για ακόμα μια φορά τόνισε τη σημαντικότητα του να δημιουργούνται αυτές οι εκδηλώσεις από την πλευρά του Δήμου στην Ορεινή Σταυρούπολη, τόσο για την τόνωση των κατοίκων, ειδικά μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς λόγω πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως Θεού επιτρέποντος, του χρόνου ο Δήμος Ξάνθης θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερες εκδηλώσεις έτσι ώστε κάθε φορά η αναβάθμιση να είναι αισθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια