GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ… ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!

Εδώ και μήνες οι διαγραμμίσεις στην πόλη –ειδικά στην εκπομπή Ανοιχτή Γραμμή του Next tv οι καταγγελίες είναι καθημερινές- αλλά παρά τα παρά...


Κάποια στιγμή δικαιολογήσαμε την αδράνεια της Τεχνική Υπηρεσία, διότι υπήρχαν συνεχώς βροχές, ωστόσο η «εξαφάνιση» των διαγραμμίσεων κρατάει πάνω από 1.5-2 χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχει και σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.

Καλό είναι λοιπόν η Τροχαία να βγει και να δει τι συμβαίνει και στη συνέχεια να ενημερώσει τον Δήμο Ξάνθης ώστε επιτέλους να αποκατασταθούν οι διαγραμμίσεις στη πόλη, ώστε να προστατευθούν και οι πεζοί αλλά και οι οδηγοί…!

Αλήθεια….Ο Δήμαρχος Τσέπελης που κάθε μέρα βρίσκεται στους δρόμους με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης, το έχει μετατρέψει σε….ΙΔΙΩΤΙΚΟ, δεν βλέπει αυτά που διαπιστώνουν κάθε μέρα οι πολίτες;

Όταν δεν μπορεί να λύσει τέτοια  «ασήμαντα» προβλήματα, τι μπορεί να κάνε τελικά; Απλά να βγάζει … φωτογραφίες και να κάνει λεζάντες;

Διαγραμμίσεις λοιπόν στην πόλη, εδώ και τώρα. Δεν πάει άλλο…

NA ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΜΟΙΡΟΥ

Με σχόλιο που έκανε στην στήλη «Στραβά κι Ανάποδα» ο διαχειριστής της Τάσος Τεφρωνίδης, ζητάει την αποκατάσταση των ζημιών από το Δήμο Ξάνθης, για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην πλατεία Ευμοίρου.

Ενδιαφέρον ωστόσο έχει και το πώς προκλήθηκαν οι καταστροφές:

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο:

«Πριν δέκα μέρες στην πλατεία Ευμοίρου μπήκε ένα αυτοκίνητο προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα ευτυχώς ήταν νωρίς το πρωί και δεν είχαμε θύματα διότι το απόγευμα σφύζει από παιδιά το ίδιο σημείο . Θα πρέπει όμως τουλάχιστον να αποκατασταθεί η ζημιά στο τοιχίο από την ασφάλεια που καλύπτει το όχημα . Λίγες δεκάδες μέτρα μακρύτερα από το ίδιο σημείο πάλι ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε κολώνα οδοφωτισμού , μετά από μέρες απομακρύνθηκε η επικίνδυνη κολώνα διότι την κρατούσαν τα κλαδιά χωρίς βέβαια να αντικατασταθεί... Κανονίστε δημοτικοί άρχοντες».

.-Να κανονίσουν οι δημοτικοί μας άρχοντες, καλό θα ήταν όμως να πληρώσει τις ζημιές και αυτός που τις έκανε…γιατί πράγματι η ατιμωρησία ενθαρρύνει αυτούς που όχι μόνο έχουν το θράσος να οδηγούν επικίνδυνα, αλλά σαν «κύριοι» στη συνέχεια να αδιαφορούν για τις…καταστροφές!

(σ.σ. Τουλάχιστον ο ίδιος πήγε στο Δήμο από μόνος του να προσφερθεί να πληρώσει τις ζημιές του;)

Δεν υπάρχουν σχόλια