GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κουρουμπλής: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία

Την παραίτησή του από τη βουλευτική ασυλία και την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις απώλειες ασθενών πο...

Την παραίτησή του από τη βουλευτική ασυλία και την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις απώλειες ασθενών που – όπως ισχυρίζεται – «έμειναν αβοήθητοι λόγω εγκληματικών παραλείψεων», εμμένοντας στους χαρακτηρισμούς που διατύπωσε στη Βουλή, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Λίγα 24ωρα μετά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα εμφανίστηκε αμετακίνητος στους χαρακτηρισμούς του περί «δολοφόνους» που διατύπωσε κατά της κοινοβουλευτικής παράταξης της ΝΔ λέγοντας ότι «δεν μετανιώνει για όσα είπε».

Παράλληλα ανέφερε ότι μετά από μία εβδομάδα-δέκα ημέρες, θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη της μηνυτήριας αναφοράς και θα την καταθέσει στις δικαστικές αρχές «με πολλά στοιχεία περιπτώσεων προκειμένου να ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διερευνηθούν όλες αυτές οι καταγγελίες».

Και επειδή κάποιοι μπορεί να είναι κακοπροαίρετοι, όπως σημείωσε, «δηλώνω δημόσια ότι παραιτούμαι από την βουλευτική ασυλία και όσοι νομίζουν ότι τους προσβάλω μπορούν να καταθέσουν μήνυση και να πάνε στο δικαστήριο».

Πολιτικά, υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολεί το ζήτημα της διαγραφής του, αλλά πρωτίστως να ληφθούν μέτρα, γιατί μπορούν να ληφθούν μέτρα και πως δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά θα αγωνιστεί για να υπάρξει συνεργασία και μετά τις εκλογές ώστε οι δύο παρατάξεις (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ) να συγκροτήσουν ένα μέτωπο δημοκρατικό, πατριωτικό που να χτίσει μια κοινωνία του «εμείς».



Δεν υπάρχουν σχόλια