GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σκληρή προειδοποίηση της Μόσχας στο ΝΑΤΟ

Η Ρωσία θα συνεχίσει να αντιδρά σκληρά σε τυχόν μη φιλικά βήματα του ΝΑΤΟ, δήλωσε πριν λίγο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.


Η Ρωσία θα συνεχίσει να αντιδρά σκληρά σε τυχόν μη φιλικά βήματα του ΝΑΤΟ, δήλωσε πριν λίγο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας: «Θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε σκληρά σε τυχόν εχθρικά βήματα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε βλάβη στα εθνικά μας συμφέροντα.Δεν επιβάλλουμε τίποτα σε κανέναν, δεν διδάσκουμε τίποτα σε κανέναν, είμαστε πάντα έτοιμοι να αναπτύξουμε έναν ισότιμο διακρατικό διάλογο με όλους σε μια σταθερή βάση του διεθνούς δικαίου, πρωτίστως των αρχών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Ταυτόχρονα από την μεριά μας θα καταστέλουμε ουσιαστικά κάθε προσπάθεια σε όποιον προσπαθεί να μιλήσει μαζί μας με καθοδηγητικό και αλαζονικό ύφος, να μας εκβιάσει και να ανακατευτεί στις εσωτερικές μας υποθέσεις», σημείωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ, σε ομιλία του προς το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, προσθέτοντας πως «η απάντηση μας θα είναι πάντα σκληρή και αποφασιστική».

Το ΝΑΤΟ επιθυμεί να μετατρέψει την Ουκρανία, σε Αντι-Ρωσία

Με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε πως: “δυστυχώς, η κατάσταση είναι σοβαρή περίπλοκη, με μια πραγματική καταστροφική γραμμή από τη μεριά χωρών του  ΝΑΤΟ, που τείνουν να μεταφέροπυν την Ουκρανία στην τροχιά τους και να την μετατρέψουν σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου τους σε Αντ-Ρωσία,με την συμμετοχή των ΗΠΑ από ξηρά, αέρα και θάλασσα κοντά στα σύνορά μας. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να μας υπαγορεύσουν πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι ρωσικές  Ένοπλες Δυνάμεις στο δικό μας έδαφος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια