GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ: Ο Λεπίδας με την υπογραφή του μας "ενέπλεξε" και ψηφίσαμε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη ΔΕΥΑ Νέστου!

   *Απίστευτο έγγραφο του Λεπίδα!!! Ενημέρωνε ΨΕΥΔΩΣ τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ στις 29 Νοεμβρίου του 2019  (δια ζώσης η συνεδρίαση!!!) οτι ...

 

 *Απίστευτο έγγραφο του Λεπίδα!!! Ενημέρωνε ΨΕΥΔΩΣ τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ στις 29 Νοεμβρίου του 2019  (δια ζώσης η συνεδρίαση!!!) οτι ..."σταμάτησε"  η δικαστική διαμάχη της ΔΕΥΑΞ με τη ΔΕΥΑ Νέστου ενώ αυτό αποδείχθη απολύτως ΨΕΥΔΕΣ! 

Σας αποστέλλω και την σχετική εισήγηση που μας έκανε με την υπογραφή του!", μου αποκάλυψε μέλος του Δ.Σ της δημοτικής επιχείρησης, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ μας οτι "έπαψε η δικαστική διαμάχη των δυο εταιρειών"""!

Και η δική μας καθαρή  θέση.

 Δημοσιεύουμε το ντοκουμέντο που βλέπετε με την υπογραφή πράγματι του Λεπίδα, με μια διαφορά...! Οτι μάλλον το συγκεκριμένο μέλος ξεχνάει οτι η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Νέστου, είχε ήδη στα χέρια της  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιστολή του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που...."εξωδικαστικά" -και μετά απο συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου στη ταβέρνα του "Σταθμού"- έκανε δεκτές όλες τις απαιτήσεις της!!! 

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ όλα αυτά!!! 

Και χωρίς  καν απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΞ.!!!

Κι όσο  για τον Λεπίδα.....

Και φυσικά ενέχεται για την εισήγησή του αυτή  διότι υπογράφει ο ίδιος!!!  Ας περιμένουμε ωστόσο την συνέχεια του φακέλλου της ΔΕΥΑΞ που προς το παρόν άνοιξε μέχρι το 2018. Τα σπουδαία δηλαδή έπονται...!

Ιδού και το νέο ντουκέντο που σας αποκαλύπτουμε και για το οποίο σήμερα 2/12/2021 λάβαμε γνώση και στην οποία ο Γενιικό Διευθυντής ενημερώνει τα μέλη της ΔΕΥΑΞ στις 29 Νοεμβρίου 2019  οτι....έπαψε η διαμάχη της επιχείρησης με τη ΔΕΥΑ Νέστου!!!  

Κι το ευτράπελο βέβαια της συγκεκριμένης συνεδρίασης, όπου ο Λεπίδας έλεγε ΕΠΑΨΕ η δικαστική διαμάχη με τη ΔΕΥΑ Νέστου, ενώ ο νομικός Στέργιος Γιαλάογλου έλεγε οτι...υφίσταται η δικαστική διαμάχη!!! Και δικαιώθηκε, ενώ τα μέλη της διοίκησης Ιπποκράτη Καμαρίδη δεν πίστεψαν το νομικό....αλλά πίστεψαν τον...Λεπίδα!!! 

Αφού φυσικά εκδικάστηκαν κανονικά τα ασφαλιστικά μέτρα της ΔΕΥΑΞ κατά της ΔΕΥΑ Νέστου!!!  Κανονικά!!! Δηλαδή δεν είχε λήξη η δικαστική διαμάχη!!

Και βγήκε η σε βάρος της ΔΕΥΑΞ απόφαση  151/2021!!!  Κύριε Λεπίδα γιατί "παραπλανήσατε" τα μέλη της διοίκησης στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεδρίαση της  29/11/2021 και εισηγηθήκατε ... ΨΕΜΑΤΑ;;;!!!  Μπορείτε να μας δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση;;; 

Ιδού και το ντοκουμέντο με την υπογραφή σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια