GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ… ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

  Όταν έλεγα και ξανάλεγα επί μήνες (και ειδικά από τον Ιούλιο του 2020 και μετά), για τους «6» του Παπαχρόνη και το ότι η δημοτική παράταξη...

 

Όταν έλεγα και ξανάλεγα επί μήνες (και ειδικά από τον Ιούλιο του 2020 και μετά), για τους «6» του Παπαχρόνη και το ότι η δημοτική παράταξη ΑΓΑΠΗ ήταν με ημερομηνία λήξης!!!

Επιχειρούσαν να με διαψεύσουν Παπαχρόνης, Σπανίδης και ειδικά ο φίλος μου Χάρης Διαφωνίδης, με τον οποίο είχα και τις καλύτερες σχέσεις την περίοδο εκείνη!!!

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήδη από τους 6 οι τρεις πήραν… θέσεις και έγιναν πλέον «ΑΓΑΠΗ για τον Τσέπελη» οι δε Σπανίδης - Δημοσθένης Γεωργιάδης, ψηφίζουν πλέον… «δαγκωτά» όλες τις εισηγήσεις της σημερινής δημοτικής αρχής στα δημοτικά συμβούλια, ενώ σε… διπλό ταμπλό το «παίζει» και ο Παπαχρόνης που δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι… ΨΗΦΙΣΕ ναι στην αγορά για το «βοσκοτόπι» του Στάμου!!!

Το είπα πολλές φορές και το επαναλαμβάνω!

-Την ΑΛΗΘΕΙΑ  την δικαιώνει ο χρόνος!!! Και αυτό συμβαίνει δυστυχώς και σήμερα!! Μας δικαιώνει ο χρόνος… γιατί απλά η εξουσία, το χρήμα και οι θέσεις… είναι «γλυκές»!

Και  οι ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου, στην ουσία ήταν… «ρυθμίσεις» για την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της διαπλοκής και της εξαγοράς συνειδήσεων!!!

Κοινώς όλα... για την καρέκλα!

(σ. σ. Αλήθεια… Και από τον Γενάρη 2021 την δημοτική παράταξη ΑΓΑΠΗ ποιος θα την εκπροσωπεί; Ιδού η απορία…).

Δεν υπάρχουν σχόλια