GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι ελληνικές τράπεζες επιστρέφουν στην κανονικότητα, αφού έκλεισαν οι μισές τα υποκαταστήματά τους και οι ουρές… αυξήθηκαν!

  Η είδηση: σε πανηγυρικό μάλιστα τόνο από τα μεγάλα    ΜΜΕ!!! Διαβάστε τι έγραφε:

 

Η είδηση: σε πανηγυρικό μάλιστα τόνο από τα μεγάλα  ΜΜΕ!!! Διαβάστε τι έγραφε:

«Οι ελληνικές τράπεζες επιστρέφουν πλέον στην κανονικότητα, με τον δείκτη NPE να αναμένεται να υποχωρήσει στο 5% το επόμενο έτος για το σύνολο του κλάδου. Οι μη εξυπηρετούμενες εκθέσεις έπεσαν σε νέο χαμηλό στο εννεάμηνο (13,6%) φέρνοντας πλέον τον κλάδο πιο κοντά προς την κανονικότητα των δραστηριοτήτων του.

Η ταχεία υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων μετασχηματίζει τους ισολογισμούς και τις λειτουργίες των τραπεζών, αφενός, ενώ αφετέρου, δίνει ένα ισχυρό μήνυμα στην αγορά για την αποφασιστικότητά τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό»

-Και το σχόλιό μας:

1.Αφού οι Τράπεζες έκλεισαν το 60-70% των υποκαστημάτων τους –και ιδίως στην Περιφέρεια – ταλαιπωρώντας τον λαό και αυξάνοντας τις… ουρές του λαουτζίκου έξω από αυτές.

2.Και αφού απέλυσαν το μισό προσωπικό τους…!

-Έγιναν…κερδοφόρες και επέστρεψαν στην… κανονικότητα! Και ο λαουτζίκους και οι ταλαιπωρημένοι πολίτες;;; Που περιμένουν επί ώρες στην… ουρά;;;

Γι’ αυτούς ποιος νοιάζεται; Οι Τραπεζίτες όχι…! Τα μεγάλα ΜΜΕ που παίρνουν τις διαφημίσεις των χιλιάδων ευρώ; Ή οι… κυβερνώντες;

(σ.σ. Ας καθίσουν μια φορά στην ουρά ο κύριος Στουρνάρας με τους διευθυντές Τραπεζών και τους Υπουργούς τους  για  «νοιώσουν» κι αυτοί  την «γλύκα» της ταλαιπωρίας… και των ουρών!!! Ιδού η Ρόδος…). 

Δεν υπάρχουν σχόλια