GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετά τις γιορτές τα νέα μέτρα για την Όμικρον – Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Νέα μέτρα μετά τις γιορτές σε εστίαση αλλά και ψυχαγωγία σχεδιάζει – σε πρώτη φάση τουλάχιστον – η κυβέρνηση. Κάτι που άλλωστε προανήγγειλε ...


Νέα μέτρα μετά τις γιορτές σε εστίαση αλλά και ψυχαγωγία σχεδιάζει – σε πρώτη φάση τουλάχιστον – η κυβέρνηση. Κάτι που άλλωστε προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζοντας το σχέδιο της κυβέρνησης που εκτυλίσσεται σε δύο φάσεις.

Η δεύτερη φάση της άμυνας υπό το φόβο της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, θα υλοποιηθεί μετά τις πρώτες 10 με 15 ημέρες του νέου έτους, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr. Τότε είναι που θα έχουν και οι ειδικοί μία εκτίμηση για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας. Ανάλογα την εξέλιξη της πανδημίας, η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει κλιμακωτά σε νέα μέτρα, μεταφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές.

Η εστίαση και η ψυχαγωγία

Η αρχή θα γίνει με τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας. Παρότι επιχειρείται από κυβερνητικά στελέχη να αποφευχθεί ένα τέτοιο βήμα, το Μέγαρο Μαξίμου έχει ήδη αποφασίσει – σύμφωνα με πληροφορίες – ότι στον συγκεκριμένο τομέα θα εφαρμοσθούν τα πρώτα μέτρα.

Ειδικότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια