GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΟΞ ! Εμφανίστηκαν Κ. Κουρτίδης και Δήμαρχος Τσέπελης με την "ανυπεράσπιστη" Σοφία για να … φωτογραφηθούν!

  *Πριν αλέκτωρ λαλήσει, Τσέπελης-Φανουράκης, άφησαν στα αζήτητα και .... "ξέχασαν" τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, ...

 


*Πριν αλέκτωρ λαλήσει, Τσέπελης-Φανουράκης, άφησαν στα αζήτητα και .... "ξέχασαν" τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, καλώντας τον....Κουρτίδη να φωτογραφηθεί μαζί τους!

Η τελευταία ίσως Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη πόλη της  Ξάνθης, μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΟΞ,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και στην ευχούπολη. Πρωταγωνιστές ο προπονητής του ΑΟΞ Νίκος Κεχαγιάς, ποδοσφαιριστές της ομάδας και μικροί φίλαθλοι που πήγαν να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους!  

Και φυσικά αι ….εκπλήξεις αφού, στην γιορτή εμφανίστηκε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, δικηγόρος του Δημαρχόπουλου στη δίκη με τον Τσέπελη που…ποτέ δεν έχει πατήσει στο γήπεδο των Πηγαδίων (!) και ο επίσης απών από τα παιχνίδια του ΑΟΞ στη νέα περίοδο Δήμαρχος Τσέπελης που τον κάλεσε μάλιτα να πάνε …«παρέα», έχοντας δίπλα του την "ανυπεράπιστη" -όπως την χαρακτήρισε ο Φανουράκης - γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά που στις 29/11 είχε …«παραιτηθεί» (!)  καθυβρίζοντας την ΠΑΕ Ξάνθη οτι την είχε .."εικονική" στη διοίκηση, όταν είδε οτι ο Μπιλ Πάπας την "πέταξε" απο τη διοίκηση, για να βάλει τη δική του γραμματέα! 

Προκειμένου όλοι μαζί...να κάνουν λεζάντα και να...φωτογραφηθούν!!!  

(σ.σ. Ξαναρωτάω τον Κώστα Κουρτίδη. Έχει πατήσει ποτέ το πόδι του σε αγώνα του ΑΟΞ;)

Όλοι τους μέσα στο χαμόγελο....! 

Κι όσο για τον ακόμη αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη; Έμεινε στα...αζήτητα! Πάρά τους παλιούς διθυράμβους του Φανουράκη στο fb!!!  Πως αλλάζοιυν οι καιροί!  Δρυός πεσούσης..!  

ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ

Τον κόσμο χαιρέτησε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς, που ζήτησε από το κοινό να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και υποσχέθηκε ότι στο τέλος της σεζόν η ομάδα θα πετύχει το μεγάλο στόχο της, την άνοδο δηλαδή στην Super League kai ο αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάζογλου. Οι αθλητές όπως ο Βαγγέλης Πλατέλας και ο Πωλ Ίτσο μοίρασαν δώρα, υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ φωτογραφήθηκαν με χαμόγελο με τους μικρούς φιλάθλους του ΑΟΞ.


Ευχές για τις γιορτές και την νέα χρονιά έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Παπάζογλου, ενώ ακολούθησαν δώρα προς τις Βασίλισσες της Θράκης από τον γκολκίπερ της ομάδας, Πόλ Ίτσο αλλά και δώρα στους δύο μικρούς φίλους του ΑΟΞ που δίνουν το παρών σε κάθε αγώνα της ομάδας στην εξέδρα των Xanthifans και στηρίζουν με θέρμη την ομάδα λαμβάνοντας τα δώρα τους από τον παίκτη που οι ίδιοι επέλεξαν, τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπέγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν δώρα στους λιλιπούτιους φίλους του ΑΟΞ, ενώ στο φινάλε της γιορτής την εμφάνιση του έκανε και ο Άγιος Βασίλης. 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια