GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΤΘΑΙΕ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΛΕΓΕΤΑΙ....ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!

  ΜΑΤΘΑΙΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ! ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!

 



ΜΑΤΘΑΙΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!!!

Είπα και τον φίλο μου τον Ματθαίο Σαββίδη να είναι «εγκρατής» στις δηλώσεις του γιατί ειδικά στην περίπτωσή του, όχι μόνο τα γραπτά ΜΕΝΟΥΝ, αλλά  γιατί διετέλεσε κι άλλη φορά δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης (και μάλιστα της αντιπολίτευσης με Ξυνίδη - Πούλιο) και γνωρίζει άριστα λοιπόν και την υπόθεση που λέγεται Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης!!!

Ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ διαρκείας τουλάχιστον 12-15 ετών, αφού και στο παρελθόν έχει γίνει… στολίδι με ανακαινίσεις χιλιάδων ευρώ (ή εκατομμυρίων δραχμών πριν το 2003…) και είδαμε την τελική κατάληξη! 

Επί 7 χρόνια ΚΛΕΙΣΤΟ και μάλιστα με υπογραφή ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΕΠΕΛΗΣ, για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! Δεν είχε δηλαδή οικοδομική άδεια και άρα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ήταν και όλες οι πρώην ανακαινίσεις και απλά αυτό έγινε .... «ορατό» επί αντιδημαρχίας Αθλητισμού Δέσποινας Παρτσαλίδου, που το ξέρει ΑΡΙΣΤΑ το θέμα!!! Όπως φυσικά και η Κατερίνα Μανά, που έβγαζε....παράνομα τα διαχωριστικά του Φανουράκη, για να ζεστάνουν το...νερό!!!

Γι’ αυτό και στο maxitisthrakisblogspot.com δημοσίευσε φώτο φίλτατε  Ματθαίε Σαββίδη από εκείνα τα… παλιά ανακαινισμένα κολυμβητήρια με φόντο μάλιστα τον… «ξεναγό» τότε στους ανακαινισμένους χώρους και τότε «στολίδι - κολυμβητήριο», τον νυν αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη…! Τις οποίςε και σου αφιερώνουμε!!

Την κάμερα λοιπόν γιατρέ…!! Γιατί τα «στολίδια» έρχονται και παρέρχονται! Πως διατηρείς είναι το πρόβλημα!!! Και χωρίς φυσικά κλοπές, ζημίες και ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ!!! Που πληρώνουν οι δημότες! Και το βασικότερο; Δεν πήγε ούτε ένας Δήμαρχος ή αντιδήμαρχος ΦΥΛΑΚΗ γι' αυτά τα σκάνδαλα!

Και ο νοών νοείτω!!! 

(σ.σ. Αλήθεια, αν το δημοτικό κολυμβητήριο ανήκε στο Λεύκιππο, ή ανήκε στο....Σάββα Μελισσόπουλο, τον Λύρατζη, τον Παπαχρόνη κλπ το ίδιο θα λειτουργούσαττε; Και θα "καμαρώνατε" δίπλα στον πρώτο παράνομο της Πόλης; Που λέγεται Τσέπελης και με ξένα δημοτικά λεφτά, "καμάρωνε" και "καμαρώνει" οτι δήθεν έχει έργο;)

Δεν υπάρχουν σχόλια