GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠάΝΩ απ΄όλα η Ξάνθη μας! Νταμπουρατζή, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης είναι τραγική, μόνο ζημία, προκαλείς στη Ν.Δ.!

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΝΕΖΗ! H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Μ» ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ... ΘΕΟΛOΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ! ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Μ...

  


ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΝΕΖΗ! H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Μ» ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ... ΘΕΟΛOΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ! ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

-Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος να κλείσει ένα ραντεβού του Δημάρχου Αβδήρων με τον Πλεύρη!!!! Αν δεν μπορεί, να το ... «αναθέσουμε» στην γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά!

ΤΡΑΓΙΚΗ είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Γεγονός που δυστυχώς όποιον και να ρωτήσεις, αυτά θα σου πει...!

Αφού στην ουσία ακόμη και η ΜΕΘ εν καιρώ πανδημίας, παραμένει κλειστή!

Συνεπής λοιπόν στην ιστορία του ο «Μ» και με σύνθημα όπως πάντα, πάνω από όλα η Ξάνθη μας και οι πολίτες –και ειδικά στον τομέα υγείας- όχι μόνο στήριξε τον αγώνα του Δήμου Αβδήρων και των κατοίκων –οι περισσότεροι  μάλιστα στην συγκεκριμένη κινητοποίηση ήταν Νεοδημοκράτες!! –αλλά και έκανε αυτό που πάντα ήξερε να κάνει καλά..!

Να ταυτιστεί απόλυτα με τους πολίτες και να απαιτήσει επιτέλους η Κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματα του Νοσοκομείου Ξάνθης και όπως έπραξε και με το Κέντρο Υγείας Φερών, να ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ την απόφαση της 4ης ΥΠΕ για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αβδήρων!

Γιατί οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται (το ίδιο και οι Πρωθυπουργοί και οι Υπουργοί Υγείας...), εμείς όμως οφείλουμε να αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του Νομού μας και ιδίως στον τομέα της Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια