GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστολή ΦΩΤΙΑ απο πολύτεκνη με 4 ανήλικα παιδιά στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ, ενώ σιωπά ο Πρόεδρος Δ. Χατζηγεωργίου!

Από μια πολύτεκνη μητέρα 4 ανήλικων παιδιών πήραμε την επιστολή που δημοσιεύουμε παρακάτω, η οποία απευθύνεται προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλ...


Από μια πολύτεκνη μητέρα 4 ανήλικων παιδιών πήραμε την επιστολή που δημοσιεύουμε παρακάτω, η οποία απευθύνεται προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και αφορά την αφαίρεση της έκπτωσης που δικαιούνταν ως πολύτεκνη από τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΞ!

Στην επιστολή της αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων και απευθυνόμενη στον Δήμαρχο Τσέπελη «Συγγνώμη που γεννάμε πολλά παιδιά…», «Δυστυχώς, για το «φαίνεσθαι» έχετε χρήματα, για το « είναι» όμως, σας λείπουν!...», και καταλήγει: «Θλίβομαι και αισχύνομαι που είμαι εγγεγραμμένη δημότισσα του Δήμου Ξάνθης!».

Εντωμεταξύ, ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, γνωστός και για την εμπλοκή του στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης επί Νίκου Σπυριδόπουλου, δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για την απόφαση της ΔΕΥΑΞ που «έκοψε» τις εκπτώσεις τόσο από τα ΑΜΕΑ όσο και από τους Πολυτέκνους.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή – «γροθιά» της πολύτεκνης μητέρας:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Χαίρετε. Είμαι μία πολύτεκνη μητέρα 4 ανηλίκων παιδιών, δημότισσα του Δήμου Ξάνθης. Μετά λύπης μου σήμερα ενημερώθηκα από τη ΔΕΥΑΞ, όπου και πήγα, για να καταθέσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκπτωση που δικαιούμασταν, μέχρι πρότινος, οι πολύτεκνοι ότι τέθηκαν εισοδηματικά κριτήρια για αυτήν, με αποτέλεσμα να μας αφαιρείται το δικαίωμα σε αυτήν, καθώς εργαζόμαστε και οι δύο γονείς.

Για τον λόγο αυτόν έστειλα την επισυναπτόμενη επιστολή στον Δήμαρχο Ξάνθης και σας παρακαλώ, αν είναι δυνατόν να τη δημοσιεύσετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με τιμή,

Μια αγανακτισμένη πολύτεκνη δημότισσα του Δήμου Ξάνθης

……………………………………………..


Ξάνθη, 3/12/2021

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, καθώς ούσα πολύτεκνη μητέρα με 4 ανήλικα τέκνα μου αφαιρέσατε το δικαίωμα στην έκπτωση που δικαιούμουν από την ΔΕΥΑΞ, διότι φρονείτε ότι οι πολύτεκνοι γονείς  που εργάζονται και οι δύο καθίστανται πάμπλουτοι!

Κατά την άποψή σας, δικαίωμα στην πολυτεκνία και στις εκπτώσεις που απορρέουν από αυτήν, έχουν συγκεκριμένοι κάτοικοι του δήμου, που είτε αποκρύπτουν εισοδήματα, είτε ζουν συστηματικά παρασιτικά εις βάρος όλων των υπόλοιπων νομιμοφρόνων δημοτών.

Συγγνώμη που γεννάμε πολλά παιδιά, γιατί το θέλουμε, τα αγαπάμε και τα γαλουχούμε με τέτοιον τρόπο, ώστε να διαπλάσσουμε άξιους και ικανούς πολίτες της κοινωνίας και όχι απλά για να λαμβάνουμε τα επιδόματα.

Με τα 5 ευρώ που εξοικονομούσαμε από την έκπτωση τον μήνα, σαφώς και δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλίσουμε τα έξοδα τεσσάρων  παιδιών, ωστόσο το εκλαμβάναμε ως αναγνώριση από τον Δήμο Ξάνθης, για το ότι πολιτογραφούμε σε αυτόν Ξανθιώτες Νομοταγείς πολίτες.

Δυστυχώς, για το «φαίνεσθαι» έχετε χρήματα , για το « είναι» όμως, σας λείπουν!

Οφείλω να συγχαρώ  δημάρχους και  συμβούλια άλλων δήμων της χώρας, οι οποίοι όχι μόνο μεριμνούν για την έκπτωση στο νερό αλλά  παράλληλα και στα δημοτικά τέλη.

Θλίβομαι και αισχύνομαι που είμαι εγγεγραμμένη δημότισσα του Δήμου Ξάνθης!

Με εκτίμηση,

Μια πολύτεκνη δημότισσα του Δήμου Ξάνθης» 

Δεν υπάρχουν σχόλια