GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΕΛ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ 4-0

Την πρώτη του ήττα το φετινό πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 γνώρισε ο ΑΟ Ξάνθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, μετά το 4-0 από την ...


Την πρώτη του ήττα το φετινό πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 γνώρισε ο ΑΟ Ξάνθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, μετά το 4-0 από την ΑΕΛ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι με τον Όγκμποε να σκοράρει τρεις φορές (26′, 51′, 64′) και τον Τσουμάνη στο 88′  διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά παρέμεινε στους 22 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 5/1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης (Βρούζος – Μηνούδης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Θ., Κολομπίνο (86′ Μαυριάς), Γιάκος (79′ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς (69′ Γλυνός), Όγκμποε (86′ Τσουμάνης), Ακούνια (86′ Νίνο).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ίτσο, Παπάζογλου, Φαζός, Τζανακάκης (56′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Θυμιάνης (56′ Δόρης), Gomez, Πλατέλλας (46′ Κρητικός), Γκινσάρι (56′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79′ Δημητριάδης Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια