GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εισαγγελέας; ΣΚΑΝΔΑΛάρα Τσέπελη-Φανουράκη! 37.018.22 ευρώ (24/12) στον Τσαμούρ Αλή, για εργασίες που...έγιναν ήδη!

  *Επιτέλους ένας  Εισαγγελέας ! Βοά όχι μόνο η Ξάνθη, αλλά και όλη η Ελλάδα με τα ΣΚΑΝΔΑΛΟ του "δίδυμο" Τσέπελη-Φανουράκη!!! Παρα...

 




*Επιτέλους ένας  Εισαγγελέας ! Βοά όχι μόνο η Ξάνθη, αλλά και όλη η Ελλάδα με τα ΣΚΑΝΔΑΛΟ του "δίδυμο" Τσέπελη-Φανουράκη!!! Παραμονές Χριστουγέννων (24/12/2021 ) για να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι, έδωσαν απευθείας ανάθεση 37.018.22 ευρώ στον Τσαμούρ χωρίς μελέτη και σύμβαση με την Τεχνική Υπηρεία του Δήμου Ξάνθης, αλλά με....ανυπόγραφη μελέτη του γραφείου του Δημάρχου Ξάνθης!

ΝΕΟ καραμπινάτο σκάνδαλο στο Δήμο Ξάνθης με την υπογραφή Φανουράκη και εμπλεκόμενο το γραφείο του Δημάρχου Τσέπελη με οτι αυτό φυσικά συνεπάγεται και κατά τον γνωστό τρόπο λειτουργίας του!!! 

(σ.σ. Για να δούμε θα παρέμβει αυτήν τη φορά Εισαγγελέας; Θα παρέμβει η δημόσια αρχή Εθνικής Διαφάνειας;  Ποιός υπάλληλος θα ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ για την παραλαβή του έργου που θα γίνει....αλλά ήδη έχει γίνει;;; Και μάλιστα στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου που δεν έχει νομιμοποιηθεί γιατί κανείς δεν υπογράφει στην στατικότητα του κτιρίου του Αρίωνα; Ο Νικολόπουλος; Η ίδια η Κατερίνα Μανά; Η Κατερίνα Αλεξανδρίδου; Η γενική διευθύντρια του Δημου Ξάνθης Σοφία Ψωμά;)

Και αναλυτικότερα: Χωρίς μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ξάνθης, χωρίς σύμβαση μάλιστα με αυτήν,  αλλά με...ανυπόγραφη μελέτη στον "αέρα" χωρίς καμιά υπογραφή που φέρεται να έκανε το γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης (!) (σ.σ. Σοφία Ψωμά, Κατερίνα Μανά, Κατερίνα Αλεξανδρίδου, Αριστέα Αλατά  κλπ) δόθηκε παραμονές Χριστουγέννων (24-12-2021), ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στον γνωστό δημοτικό μπογιατζή Αλή Τσαμούρ για εργασίες που υποτίθεται θα κάνει...ενώ ήδη αυτές έχουν γίνει! Κάτι για το οποίο έχουμε ήδη γράψει ουκ ολίγες φορές και αναζητούσαν απλά τρόπους να πληρώσουν τον συγκεκριμένο "εργολάβο", που παρέθεσε πριν την υπογραφή του και...τραπέζι στον Δήμαρχο Τσέπελη στην ταβέρνα του Μαγιόπουλου για να γιορτάσει το...χρήμα!!!

Πρόκειται για ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που εμπλέκονται φυσικά και οι υπηρεσίες και κυρίως η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης!!! Το οποίο ήδη είχαμε αποκαλύψει λίγες μέρες πριν!!!  Αφού ήδη ο Τσαμούρ Αλή διέδιδε δεξιά και αριστερά οτι βιάζεται να πάρει τα λεφτά του για να αγοράσει ακίνητο στην Τουρκία και οτι του "χρωστάει" ο Δήμος Ξάνθης 120.000 ευρώ!!!

Σύμφωνα με την απόφαση που ήδη έχει δημοσιευτεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, Δήμαρχος Τσέπελης και  Μανώλης Φανουράκης (με την υπογραφή του), δώδσανε με απευθείας εξπρές  στον γνωστό Τσαμούρ Αλή, 37.018.22 ευρώ!!! (σ.σ. Με κατευθείαν πρόσκληση στις 16 Δεκεμβρίου 2021)!!! Για εργασίες που επαναλαμβάνουμε ήδη έχουν γίνει και μάλιστα αυτές αφορούν και τον περιβάλλοντα χώρο με τα γνωστά επικίνδυνα....γκρεμίσματα στο "προμελιμικό" κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ!!! 

Πρόκειται για αδίστακτο και επικίνδυνο θράσος για το οποίο δυστυχώς έχουν την δική τους ΕΥΘΥΝΗ και οι "4" δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης όπως φυσικά και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο οποίος ωστόσο είχε καταθέσει επιστολές στην Πολεοδομία Ξάνθης!!!

Σήμφωνα με την απόφαση που επαναλαμβάνουμε βγήκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ  στις 24/12/2021 (σ.σ. Παραμονές Χριστουγέννων δηλαδή το "δίδυμο" Τσέπελης-Φανουράκης νές ΛΑΜΟΓΙΕΣ έκανε με το κλείσιμο του χρόνου.!!!.), αναφέρονται επί λέξη τα παρακάτω:

"Αναθέτουμε την εκτέλεση των εργασιών υγρομονώσεων στα κτίρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπως ειδικότερα περιγράφεται στο τεύχος τεχνικών προδιαγραφών, στην εταιρεία «ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΓΛΟΥ ΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.», με στοιχεία επικοινωνίας, οδός: Λαχανοκήπων αριθ. 3, Τ.Κ.: 67100, Πόλη: Ξάνθη, Α.Φ.Μ. 998759987, ΔΟΥ Ξάνθης, έναντι του ποσού των 37.018,22 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης του Φ.Π.Α. "

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά και περιμένουμε να παρέμβει επιτέλους ένας Εισαγγελέας για το νέο σκάνδαλο:

Η μελέτη και τα συνημμένα σε αυτήν θα επρεπε να έχουν συνταχθεί και υπογραφεί από μηχανικό της τεχνικής υπηρεσίας και να έχει θεωρηθει από την προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας.  

Αντιθέτωςη μελέτη έχει συνταχθεί από το γραφείο Δημάρχου και δεν υπάρχει υπογραφή από αρμόδιο μηχανικό. Ανυπόγραφη τεχνική μελέτη. Για μια δουλειά που επαναλαμβάνουμε οτι έχει γίνει ήδη!!! 

Και μάλιστα οι εργασίες του συνεργείου του ΤΣΑΜΟΥΡ ΑΛΗ (γκρεμίσματα τοίχων, παραθύρων κλπ ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ γιατί απαγορεύεται οποιαδήποτε παρέμβαση στο κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ!!) 

Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του "Μαχητή"

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%96%CE%95%CE%94%CE%A9%CE%9A8-%CE%9B31?inline=true

Να τι είχαμε αποκαλύψει στις 18/12/2021 και στις....24/12/2021 ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης υπέγραφε την απευθείας ανάθεση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια