GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα καθήκοντα του στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης επέστρεψε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Νίκος Τσαλικίδης.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, τόσο ο ί...

  


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης βρισκόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει με ανάρτηση του στο Facebook. Εκτός της επιστροφής του, ο Νίκος Τσαλικίδης ανακοίνωσε παράλληλα την έναρξη χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για τους πλημμυροπαθείς της 12ης Ιανουαρίου 2021 καθώς και την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Λίσσο.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Σήμερα με την πλήρη επιστροφή μου στο γραφείο, πληροφορήθηκα με ιδιαίτερη χαρά για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από την πλημμύρα της 12ης Ιανουαρίου 2021 σε περιοχές των Δήμων Αρριανών, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών. Οι προσπάθειες μας για την στήριξη των συμπολιτών μας ευωδόνουν και μπορούν πλέον οι πληγέντες συμπολίτες μας με αίτημα τους προς την ΔΑΕΦΚ να ξεκινήσουν την διαδικασία αποζημίωση τους.

Συγχρόνως, προωθούμε την υλοποίηση ολοκληρωμένης παρέμβασης αντιπλημμυρικής προστασίας με αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ποταμού Λίσσου, των παραποτάμων, των ρεμάτων και των αναχωμάτων του, προϋπολογισμού 3,73 εκ. ευρώ, με έργο που βρίσκεται ήδη σε φάση δημοπράτησης. Μέσω αυτών των εργασιών θα αποκατασταθούν ζημιές. Παράλληλα όμως θα ενισχύσουμε το επίπεδο της ασφάλειας των πολιτών και της αντιπλημμυρικής θωράκισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια