GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΣΑΜΟΥΡ ΑΛΗ: «Απαιτεί» απο το Δήμο Τσέπελη, 120.000 ευρώ για να πάει στην Τουρκία να αγοράσει ....ακίνητο!

    * Για δουλειές που έκανε για το Δήμο Ξάνθης και δεν ξεπερνάνε τις....20.000-30.000 ευρώ!!! «Τρέχουν» σαν τους «λαγούς» με τις αποκαλύψει...

  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τώρα! Ούτε ένα, ούτε δυο.. .αλλά 120.000 ευρώ «απαιτεί» ο... δημοτικός «εκκαθαριστής - μπογιατζής» του Δήμαρχου Τσέπελη από το Δήμο Ξάνθης για δυο  ...«εργολαβίες» που του ανατέθηκαν προφανώς χωρίς καμιά μελέτη και σύμβαση –περιμένουμε να μας τα δείξουν οι Τεχνικές και Οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης, για ποιες δουλειές λέτε που εκτέλεσε;

   1. Έναν τοίχο που έβαψε στην... είσοδο των δημοτικών νεκροταφείων παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα (2021) και όπως είχε αποκαλυφθεί μάλιστα, το συνεργείο του χρησιμοποιούσε την ελληνική σημαία για να μην... «λερώνουν» το σημείο εκείνο με τις μπογιές...!

   2. Και τις εργασίες και το βάψιμο (με παράνομα γκρεμίσματα...), στον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης μετά από προφορική εντολή του Δήμαρχου Τσέπελη!!!

Όταν λοιπόν ένας εργολάβος για μια πολυόροφη πολυκατοικία πληρώνει 30.000 ευρώ για το βάψιμό της, ο Τσαμούρ Αλή, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδελτιο του Δημήτρη Μπένη στις εκλογές του 2014 και υποστηριχτής του Τσέπελη στις εκλογές του 2019, «απαιτεί» από το Δήμο Ξάνθης  κι είναι κάθε μέρα στο Δημαρχείο .... 120.000 ευρώ!!!!  Αλήθεια ή ψέματα κύριε Τσαμούρ; Ή να ρωτήσω την πρώην διευθύντρια (στο Δήμο) του Δημαρχόπουλου και νυν επί των οικονομικών του Φανουράκη και του Τσέπελη Πόπη Τζανόγλου;;!

Και θέλει μάλιστα και γρήγορα τα χρήματα, ξέρετε γιατί;

Μα γιατί η Τουρκική λίρα έχει υποστεί δραματικές απώλειες μετά την απόφαση του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν να απολύσει τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Naci Agbal, προ εβομάδων. Η τράπεζα βρίσκεται πλέον στον τέταρτο διοικητή εδώ και λιγότερο από δύο χρόνια και η λίρα έχει χάσει το μισό της αξίας που είχε πριν τη νομισματική κρίση του 2018!!!

Ο Αλή Τσαμούρ λοιπόν, που κάποτε, την εποχή που ήταν δηλαδή αγαπημένο «παιδί» του γραφείου Πολιτικών υποθέσεων επί Μπορνόβα με αζημίωτο φυσικά, ενώ ο ίδιος... Τσαμουρ που τότε είχε βάψει το τζαμί της οδού Σκρά και για τα... εγκαίνιά του, ήθελε να φέρει τον... ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ, μέχρι να τον πάρουνε τελικά χαμπάρι στο ΥΠΕΞ τι ρόλο έπαιζε  και να του κόψουνε τον βήχα!!!

Τώρα λοιπόν, πιέζει και απαιτεί από τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης να τον πληρώσουν εδώ και τώρα 120.000 ευρώ –πριν κλείσει ο χρόνος- προκειμένου να σπεύσει αμέσως στην  Τουρκία για να αγοράζει ΑΚΙΝΗΤΟ το οποίο ήδη έχει "κλείσει" στη....μισή τιμή, αφού εδώ θα τον πληρώσουν σε  ΕΥΡΩ!!!! κι εκεί θα το αγοράσει σε....Τουρκικές λίρες! 

Τώρα πως θα πληρωθεί τις «υπερτιμολογημένες» εργασίες του, όταν στο κολυμβητήριο για παράδειγμα μπήκε κι έκανε ότι έκανε... χωρίς καμιά σύμβαση εργασίας, αυτό θα μας το πουν και αυτοί που θα τον... πληρώσουν και θα ....παραλάβουν το.."έργο" του!!!  (σ.σ. Και με τι μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία, τι συμβάσεις κλπ;;; Που εκτός των μπογιών, γκρέμισε και ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ;

Περιμένουμε να τον... ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ πρώτα (σ.σ. Να δούμε και το ΤΕΛΙΚΟ ποσόν...), και θα επανέρθω με νέα ντοκουμέντα!!!

(σ.σ. Βέβαια με την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αντιπολίτευση που έχουμε στο Δήμο και τους «ηγέτες» με τα... ολόσωμα μαγιό ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ...πλάτη και στις εκεί "παρανομίες", πως ο Τσαμούρ να μην «μπει» στο κολυμβητήριο κάνοντας ΕΡΓΑΣΙΕΣ  στον περιβάλλοντα χώρο που θεωρούνται ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ γιατί έγιναν στο κτήριο του Αρίωνα; Αλήθεια τι έγινε μ΄εκείνες τις καταγελίες του Δημαρόπουλου στην Πολεοδομία που θα έστελνε και στον  Εισαγγελέα; Σε αναμονή λοιπόν...).

Δεν υπάρχουν σχόλια