GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τέσσερις νέες καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κινδυνεύει με 10 χρόνια κάθειρξη!

  Οι καταγγελίες κατά του γνωστού παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου, αυξάνονται, την ώρα που ο ίδιος πέρασε τα Χριστούγενν...

 

Τέσσερις νέες καταγγελίες

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA η Σταυρούλα Πρίλη, δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Δύο νέα ροζ βίντεο

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα ροζ βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δύο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπά τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγουν να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια