GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Πορτογαλία το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Plus, με θέμα: «PLAYING WITH MATHS»

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, το διάστημα 22 – 27 Νοεμβρίου 2021, με αντιπροσωπεία τριών εκπαιδευτικών (Καλογιάννης Περικλής – Δ/ντής, Λεβ...


Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, το διάστημα 22 – 27 Νοεμβρίου 2021, με αντιπροσωπεία τριών εκπαιδευτικών (Καλογιάννης Περικλής – Δ/ντής, Λεβάκη Γεωργία – υπεύθυνη προγράμματος και Τσιραμπίδης Μιχαήλ – δάσκαλος), επισκέφτηκαν το σχολείο: “ESCOLA BASICA 2o e 3o CICLOS CONEGO JOAO JACINTO GONCALES ANDRADE” στη Μαδέρα της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Plus, με θέμα: «PLAYING WITH MATHS».

  Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Κροατία και η Τουρκία.

 Μαθητές και εκπαιδευτικοί γνώρισαν τους χώρους και τη λειτουργία του σχολείου τους, επισκέφτηκαν το δημαρχείο της πόλης, μουσεία και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής, στην παλιά πόλη, παρακολούθησαν και έπαιξαν μαθηματικά παιχνίδια.

 Οι αποστολές αντάλλαξαν δώρα αντιπροσωπευτικά του πολιτισμού και των παραδόσεων των αντίστοιχων χωρών. Οι εμπειρίες, οι γνώσεις και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν όλοι ήταν άριστες και θα μείνουν αναλλοίωτα χαραγμένες στη μνήμη όλων.






Δεν υπάρχουν σχόλια