GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Super League 2: Έξαλλοι με την ΕΡΤ – Χωρίς ενημέρωση από ΕΡΑ Σπορ η πρεμιέρα!

 Η ανακοίνωση της SL2 αναφέρει:

 Η ανακοίνωση της SL2 αναφέρει:

Η Δημόσια Ραδιοφωνία, η ΕΡΑ όλων των Ελλήνων, παρότι διαθέτει ειδική συχνότητα μετάδοσης και ενημέρωσης για τα αθλητικά δρώμενα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, σήμερα προέβη σε μια πρωτοφανή κίνηση:

Δεν μετέδωσε -ούτε καν ενημέρωνε για- την εξέλιξη των τριών αγώνων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μας, της Super League 2!

Η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ, που προφανώς έδωσε τέτοια «χουντική» εντολή αποσιώπησης των όσων συνέβαιναν στις μεσημεριανές αναμετρήσεις Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’, Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου και Ρόδος – Εργοτέλης, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το να ηγείται της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης αποτελεί τιμή, αλλά και βαριά ευθύνη απέναντι σε κάθε πολίτη αυτού του κράτους.

Οι κύριοι Κωνσταντίνος Ζούλας (πρόεδρος), Γιώργος Γαμπρίτσος (Διευθύνων Σύμβουλος) και Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου (Γενικός Διευθυντής Προγράμματος), οι ίδιοι που στις άκαρπες έως τώρα συζητήσεις μας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αποκάλεσαν τις 34 ΠΑΕ της SL2 «χωριά», υπερέβησαν τα εσκαμμένα.

Η ραδιοφωνική ενημέρωση των Ελλήνων σ’ όλη την επικράτεια και στο εξωτερικό, η οποία δεν έχει και το παραμικρό κόστος δικαιωμάτων, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη. Αντ’ αυτής, οι προαναφερόμενοι κύριοι, σήμερα εξαφάνισαν από το χάρτη της χώρας (ακόμα και) τα «χωριά».

Ο λόγος περνάει πλέον στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, στον αρμόδιο Υφυπουργό, Γιάννη Οικονόμου και στον Πρωθυπουργό.

Ο πλουραλισμός και το δικαίωμα στην ενημέρωση δεν είναι διαπραγματεύσιμα, ούτε ιδιοκτησία των εκάστοτε επικεφαλής στην ΕΡΤ ΑΕ. Από τους «τσιφλικάδες» και τους «χωριάτες» (κολλήγους) πέρασαν ανεπιστρεπτί 111 χρόνια…




Δεν υπάρχουν σχόλια