GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Super League 2: Άτυχη η Ξάνθη στην Κατερίνη, 1-1 με τον Πιερικό αν και ήταν καλύτερη. Παρών και ο Μπίλ Πάπας

Αν και είχε το προβάδισμα μέχρι και το 80’, η Ξάνθη «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό για την πρεμιέρα του Β...

Αν και είχε το προβάδισμα μέχρι και το 80’, η Ξάνθη «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό για την πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της Super League 2.αφού τελικά το παιχνίδι έληξε 1-1.

Αναλυτικότερα!

Μπροστά σε 30-35 φιλάθλους του και με τον Μπίλ Πάπας μάλιστα παρόντα στο δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, ο ΑΟΞ προηγήθηκε στο 23\ με εύστοχο  πέναλτι του Διαμαντόπουλου που κέρδισε στο 23’ ο Ηλίας Τσέλιος.

Ωστόσο στο 80′ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα αφού ο Μηλιώτης πήρε το το ριμπάουντ από το σουτ του Χαντζάρα και πλάσαρε τον Ίτσο κάνοντας το 1-1.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαμαντόπουλος στο 8′ είχε την πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά και στο 9′ το σουτ του Πλατέλλα πέρασε άουτ. Στο 23′ όμως, ο Πλατέλλας κέρδισε το πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να σημειώνει το 0-1 με το εύστοχο χτύπημα. Στο 24′ το σουτ του Χαντζάρα απέκρουσε ο Ίτσο και στο 33′ μπλόκαρε και το δυνατό σουτ του Ίτσιου. Στο 37′ ο τερματοφύλακας του ΑΟΞ έδιωξε τον κίνδυνο κι από το πλασέ του Καρανάτσιου. Λίγο αργότερα το σουτ του Γκόμεζ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43′ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με το σουτ του Χαρτσιά που πέρασε άουτ.

Στο 52′ η προσπάθεια του Πλατέλλα δεν είχε ευτυχή κατάληξη με τον Τζήμα να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 68′ το σουτ του Διαμαντόπουλου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 75′ το σουτ του Χαρτσιά μπλόκαρε ο Ίτσο, ενώ στο 80′ Μηλιώτης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86′ η Ξάνθη είχε την τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή με το σουτ του Γκόμεζ που μπλόκαρε ο Τζήμας.

Το πρωτάθλημα βέβαια έχει ακόμη πολύ δρόμο οπότε συνεχίζουμε με αισιοδοξία την προσπάθεια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’ βοηθό τον Άγγελο Ζήρδα (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Μιχαήλ Μαναση (ΕΠΣ Τρικάλων) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Μελτζανίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ  (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Παντελιάδης, Σουντάρ (64′ Κριμιτζάς), Ίτσιος (73′ Μπουολί), Καρβούνης, Καρανάτσιος (64′ Παπουτζίδης), Ζαφειράκης (73′ Μηλιώτης), Χαντζιάρας (90+’ Ζούρκας).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια