GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοιχτό το ενδεχόμενο, οι ανεμβολίαστοι, να χρειάζονται rapid test και για τα σούπερ – μάρκετ

  Στο ενδεχόμενο  οι ανεμβολίαστοι πολίτες να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, εξ...

 Στο ενδεχόμενο  οι ανεμβολίαστοι πολίτες να μπαίνουν με rapid test στα σούπερ μάρκετ αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εφαρμογή του μέτρου.

Ερωτηθείς σήμερα το πρωί στο OPEN για το αν εξετάζεται η είσοδος των ανεμβολίαστων στα σούπερ μάρκετ με rapid test, ο υπουργός εξήγησε ότι το θέμα έχει εξεταστεί και στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή του.

«Ασφαλώς και εξετάζεται, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Το συζητήσαμε και στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με ατελείωτες ουρές σε ώρες αιχμής στα μεγάλα καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το μέτρο που θα μπορούσε να εξεταστεί για τα σούπερ μάρκετ είναι η αλλαγή στην «πυκνότητα», δηλαδή να μπαίνουν λιγότεροι πελάτες ταυτόχρονα στον χώρο.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην εστίαση και τα τελευταία μέτρα που ελήφθησαν και στα αιτήματα των εστιατόρων. «Το να ακούγεται ότι δεν στηρίζουμε την εστίαση, το να ακούγεται με τέτοια ένταση ότι η εστίαση ζητάει και νέα χρήματα, είναι πάρα πολύ άδικο», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, σημειώνοντας ότι η εστίαση έλαβε τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους άλλους κλάδους.



Δεν υπάρχουν σχόλια