GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γεωργιάδης: Γιατί δεν βάλαμε rapid test στις εκκλησίες

   «Στην πραγματικότητα το μέτρο στη θρησκευτική λατρεία είναι ανεφάρμοστο»

  «Στην πραγματικότητα το μέτρο στη θρησκευτική λατρεία είναι ανεφάρμοστο»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα απαιτείται αρνητικό rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες.

  «Μπορούμε να το κάνουμε στην είσοδο της εκκλησίας; Μπορείς να απαγορεύσεις σε χώρο λατρείας, που είναι άσυλο για τους εγκληματίες από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα, και δια της βίας να του πεις (του πιστού) δεν μπαίνεις. Μπορείς; Στην πραγματικότητα το μέτρο στη θρησκευτική λατρεία είναι ανεφάρμοστο» είπε και πρόσθεσε: «Όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία και τη λειτουργία της λατρείας».

  «Η θρησκευτική λατρεία προστατεύεται από το Σύνταγμα. Είμαι πιστός και είμαι εμβολιασμένος. Τα υβριστικά μηνύματα τα τραβάνε και οι ιερείς και οι μητροπολίτες» ανέφερε.

  Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι δεν γίνεται υποχρεωτικός εμβολιασμός σε ένα ποσοστό 40% του πληθυσμού που δεν πιστεύει στην επιστήμη. Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. «Έχουμε σκιστεί γι’ αυτή την πανδημία. Μην ακούω ότι είναι εύκολα πράγματα» είπε ο υπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια