GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το μη χείρον βέλτιστον… Μανώλης Φανουράκης! Η απάντησή μου, χωρίς...non paper! Ντόμπρα και σταράτα...

Στις εκλογές του 2019 ο σημερινός μέντορας του Δήμαρχου Τσέπελη –τον ξέρει πλέον όλη η κοινωνία και απορώ γιατί ενώ του "αρέσει", ...

Στις εκλογές του 2019 ο σημερινός μέντορας του Δήμαρχου Τσέπελη –τον ξέρει πλέον όλη η κοινωνία και απορώ γιατί ενώ του "αρέσει", «κρύβεται» ο ίδιος από τον εαυτό του-… προκειμένου να τον στηρίξει σε σχέση με τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, χρησιμοποίησε μια απλή φράση, προκειμένου να «απολογηθεί» και απέναντι στους Ξανθιώτες για την κραυγαλέα στροφή του, αντί να παραμείνει απλός θεατής, αφού με δική του επιλογή, παραιτήθηκε από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και προτίμησε το αξίωμα του… «αφανούς» συμβουλάτορα!

Το μη χείρον βέλτιστον… δηλαδή Τσέπελης!

Με ότι αυτό συνεπάγεται βέβαια και για τον ίδιο… για τον οποίο ήδη βέβαια είχε βάλει πολύ νερό στο «κρασί» του…

Όταν λοιπόν χθες με ρώτησαν άνθρωποι του σημερινού συστήματος Τσέπελη στο Δήμο, ποια είναι η θέση μου για τον… «παραλίγο» καυγά του Φανουράκη με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που έχει πλέον «ξεπεράσει» τον... εαυτό του αφού φτάνει στο σημείο να κάνει ...μπούλινγκ ακόμη και σε γυναίκες ή φτωχούς υπαλλήλους…απάντησα με ανάλογο non paper!

Το μη χείρων βέλτιστον… δηλαδή Φανουράκης!

Ο οποίος μπορεί να έχει τα «μύρια» όσα κακά διαθέτει (σ.σ. Απο τις εποχές του Κυβερνείου και το ζω για να "ποντάρω" , έχει όμως και όρια στις ...«κακίες» και στα «ξεσπάσματά» του…

Άλλωστε μόνο τυχαία από τους υπάρχοντες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τσέπελη (προσθέτω και τους ανεξάρτητους…), μετά την παραίτηση της Δημούδη, ο γιατρός έχει μαζί του μόνο τον… εαυτό του!!!   

-Κι ο Μούρκας ακόμη, απλά (και αναγκαστικά λόγω των 1.710 ευρώ), απλά  τον «ανέχεται»…).

(σ.σ.Και τα γράφω που τους ξέρω πολύ καλά και τους δυο και στα γραφεία του Μαχητή στο παζάρι κάποτε να πιαστούνε και πάλι στα χέρια για το θέμα του γνωστού...."παιδότοπου", τότε που ο γιατρός έρχονταν κι έφευγε, λέγοντάς μου οτι και..."σκ..." να δώσει ο Μπένης, μαζί του θα είσαι! Προφανώς αυτό θα έκανε στη συνέχεια, όταν πήγε "μαζί" του...)

Δεν υπάρχουν σχόλια