GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τι καινούριο θα έχει το Instagram

  Πολλοί μπορεί να έχετε προσέξει πως μερικά TikTok videos έχουν μία φωνητική περιγραφή από μία ρομποτική φωνή. Το Instagram φαίνεται πως ζή...

 


Πολλοί μπορεί να έχετε προσέξει πως μερικά TikTok videos έχουν μία φωνητική περιγραφή από μία ρομποτική φωνή. Το Instagram φαίνεται πως ζήλεψε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και το υιοθετεί, επιτρέποντας στους δημιουργούς Reels να προσθέσουν μία ρομποτική φωνή η οποία θα εκφωνεί το κείμενο.

Προσοχή δημιουργοί Reels! Ξέρουμε πως η χρήση ήχου είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα όταν δημιουργείτε ένα Reel. Οπότε σήμερα εισάγουμε δύο νέα audio εργαλεία, το Voice Effects και το Text to Speech. Κάντε swipe για να μάθετε περισσότερα για το πώς να τα χρησιμοποιείτε για να φτάσετε τα Reels σας στο επόμενο επίπεδο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως το Instagram εισάγει αυτό το χαρακτηριστικό αφού έχει μία πολύ επιθετική πολιτική σχετικά με το TikTok, θέλοντας να το ανταγωνιστεί με τα Reels. Μάλιστα πριν καιρό τροποποίησε τον αλγόριθμό του έτσι ώστε να μην προωθεί videos τα οποία έχουν το watermark του TikTok για να αναγκάσει τους χρήστες να δημιουργούν αυθεντικό περιεχόμενο στα Reels και όχι απλά να κάνουν reupload από το TikTok.

 

 

Πηγή: unboxholics.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια