GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ DEBATE ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ! ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

Επειδή δυστυχώς συνεχίζονται τα ερωτηματικά για το τι συνέβη και τι ήταν αυτό που «άλλαξε» τον Γιάννη Τσεγγελίδη κι εκεί που ρωτούσε, «πως έ...

1. Ο Τσεγγελίδης πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει το σκληρό ρόκ με τον Δήμαρχο Τσέπελη και να τον κατηγορήσει για… ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ! Καλώντας τον σε... ντιμπέιτ δημόσια στην κεντρική πλατεία! 

2. Και φυσικά ο «διαμορφωτής» και εκπρόσωπος τύπου του… Τσέπελη ήταν αυτός που έγραφε επί λέξει:

«Ο Γιάννης Τσεγγελίδης πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης και πατέρας του ειδικού συμβούλου του Δήμου Ξάνθης Κώστα Τσεγγελίδη, λέει δεξιά και αριστερά, ότι μιας και δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον δήμο, θα κατέβει αυτός απέναντι στον Τσέπελη στις ερχόμενες εκλογές», σχολιάζοντας με νόημα:

«Ο ίδιος ο Τσέπελης δεν είχε πρόβλημα με το παιδί του (τον οποίο τίμησε σε μια πολύ καλή θέση μέσα στον Δήμο) αλλά είναι σίγουρο ότι ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου είχε λάβει τα μηνύματα από τον συνδυασμό, ώστε να διαλέξει πλευρά… και λογικά πήγε με τον πατέρα του. Γι’ αυτό και ο Κώστας Τσεγγελίδης έδωσε σήμερα την παραίτησή του από την θέση του ειδικού συμβούλου».

-Προφανώς λοιπόν –αν και με καθυστέρηση-  ο Γιάννης Τσεγγελίδης το σκέφτηκε από δω, το σκέφτηκε από κει και τελικά επέλεξε… ν’ αλλάξει πλευρά ή να… επανέρθει στην πλευρά του!

(σ.σ. Αυτό που δεν έμαθα ακόμη είναι αν η παραίτηση του Κώστα Τσεγγελίδη έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Τσέπελη από τον Αύγουστο 2021 ή παραμένει σε… εκκρεμότητα!).

Δεν υπάρχουν σχόλια