GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με κτηνοτροφικούς συλλόγους της Περιφέρειας

    Σύσκεψη με εκπροσώπους των κτηνοτροφικών συλλόγων Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Αρριανών, Ιάσμου, Παρενεστίου και Κάτω Νευροκοπίου ε...

  


Η σύσκεψη έλαβε χώρα στο πλαίσιο της κινητοποίησης που διοργάνωσαν οι αγροτικοί σύλλογοι στην Κομοτηνή και της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας.

Συζητήθηκε ιδιαίτερα το αίτημα των κτηνοτρόφων για αλλαγές στην ΚΥΑ που αφορά στην κατανομή των βοσκοτόπων. Για το θέμα αυτό, ο κ. Μέτιος προέτρεψε τους κτηνοτρόφους να συγκεκριμενοποιήσουν και να καταγράψουν τα αιτήματά τους προκειμένου ο ίδιος να τα μεταφέρει στην ηγεσία του Υπουργείου.

Τη σύσκεψη απασχόλησαν και άλλα ζητήματα όπως η μεγαλύτερη συμμετοχή των κτηνοτρόφων στη διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οικονομική ενίσχυσή τους για την προμήθεια ζωοτροφών και πετρελαίου κίνησης, ζητήματα αποζημιώσεων για τη θανάτωση ζώων λόγω ζωονόσων κ.ά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γιώργος Ζιμπίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου κ. Βασίλης Δελησταμάτης και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια