GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

  Για να πω και του στραβού το δίκιο, διάβασα με πολύ μεγάλη προσοχή την ανακοίνωση του δημάρχου Μ. Τσέπελη στο μήνυμά του, αναφορικά με την...

 


Με δεδομένη την μέχρι τώρα συμπεριφορά του δημάρχου Μ. Τσέπελη ο οποίος μέσω του ψευτομουτή ανοίγει την κερκόπορτα στην ανθελληνική δράση του Τουρκικού Προξενείου στην Ξάνθη και την άτυπη συνδιοίκηση, μάλλον η δήλωσή του περί πατριωτισμού και περηφάνειας για τις ένοπλες δυνάμεις που με υψηλό αίσθημα ευθύνης προστατεύουν τα σύνορα της Χώρας, φαντάζει σαν  πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Αν δε κάποιος, παρακολούθησε τα γεγονότα στο κλειστό γήπεδο του Φ. Αμοιρίδης, τους εναγκαλισμούς του με τον Τούρκο Πρόξενο, την φωτογραφία του με την αθλητική ομάδα της Τουρκίας όπου οι Τουρκικές σημαίες που «κρατούσαν» οι αθλητές θύμιζε πολιτική συγκέντρωση του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη και η έλλειψη της φωτογραφίας αντίστοιχα με την Ελληνική Ομάδα, μάλλον δείχνει ότι κάτι δεν «κολλά» σε αντίθεση με την Εθνική Ενότητα  του δημάρχου που προσπαθεί να αναδείξει μέσα από την ανακοίνωσή του.

Εκτός πια αν όντως λόγω το ότι είχε ένα βαρύ πρόγραμμα εκείνες τις ημέρες και του διέφυγε και ίσως λόγω της κόπωσης να μην σκέφτηκε, τουλάχιστον για να κρατήσει τις ισορροπίες με δεδομένων των σχέσεων με την γείτονα χώρα που κάνει τα πάντα για να υπενθυμίσει ότι η Θράκη είναι συνέχεια του Τουρκικού κράτους.

‘Ένα άλλο σημείο της αθλητικής εκδήλωσης που ίσως θα πρέπει να θέσει υπό αμφισβήτηση κάποια από αυτά που γράφει για τα Εθνικά ιδεώδη (και μη με πείτε υπερπατριώτη ή ακραίο ή φασίστα), είναι η αρχηγική υποδοχή του Τούρκου Προξένου από τους αντιδημάρχους του δημάρχου, που έχουν δηλώσει ότι είναι μέλη του DEP,  το οποίο, κόντρα στις συμφωνίες και την ειρηνική συνύπαρξη των δύο  θρησκευτικών οντοτήτων αυτή των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων στην Ξάνθη,   καταστρατηγεί διεθνείς συμφωνίες και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του κάθε τι θετικό που μπορεί να βγει από την ειρηνική συνύπαρξη.

Τέλος θα μείνω στις αθλητικές φανέλες που φορούσαν αθλητές των Σκοπίων όπου κατά παράβαση της συμφωνίας των Πρεσπών (ανεξάρτητα αν την πιστεύει ή όχι κανείς) έγραφαν σκέτο Μακεδονία και όλα τα παραπάνω ο εκπρόσωπος του Ελληνισμού στην Ξάνθη, δήμαρχος της Μ. Τσέπελης τα αποδέχθηκε.

Τώρα όλα τα παραπάνω πώς συνδυάζονται με το μήνυμα και το Εθνικό Πνεύμα που προσπαθεί τουλάχιστον να αναδειχθεί μέσα από τις λίγες αράδες του μηνύματος στην γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Πρώτο Δημότη της Ξάνθης, μάλλον κάτι δεν «κολλάει».

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι ο πολίτης μπορεί να είναι όσο πατριώτης θέλει, (ελέω της άκριτης και χωρίς όρια Δημοκρατίας που υπάρχει σε τούτη τη Χώρα)  αλλά ο δήμαρχος, πρέπει, κατά την ταπεινή μας γνώμη,  να είναι πατριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια