GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τον Ιανουάριο το επίδομα άδειας για την Συν-εργασία

  Τον Ιανουαρίου του 2022   θα καταβληθεί  η αναλογία του επιδόματος αδείας 2021 στους εργαζόμενους που έχουν ενταχθεί στον Μηχανισμό Ενίσχυ...

 Τον Ιανουαρίου του 2022   θα καταβληθεί  η αναλογία του επιδόματος αδείας 2021 στους εργαζόμενους που έχουν ενταχθεί στον Μηχανισμό Ενίσχυσης της Απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που έχουν ενταχθεί στον Μηχανισμό Ενίσχυσης της Απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» εντός του έτους 2021 καταβάλλεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, βάσει του ισχύοντος κανονιστικού πλαισίου, αναλογία του επιδόματος αδείας, υπολογιζόμενη επί της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας.

Η αναλογία του επιδόματος αδείας ανέρχεται για κάθε μήνα ένταξης των εργαζομένων στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» σε 1/25 επί της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας των δικαιούχων εργαζομένων.

Για τον υπολογισμό σε ετήσια βάση του ποσού που καταβάλλεται λαμβάνεται υπόψη το χρονικό διάστημα υπαγωγής στον Μηχανισμό και τα καταβαλλόμενα ποσά της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και τον προγραμματισμό των πληρωμών, η καταβολή της αναλογίας του επιδόματος αδείας θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της υποβολής δηλώσεων (Α΄ και Β΄ φάση) από τις επιχειρήσεις–εργοδότες για την ένταξη εργαζομένων τους στον Μηχανισμό για τον μήνα Δεκέμβριο 2021.


Δεν υπάρχουν σχόλια